Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TELEROCK AS

Image for CHRIS MEDINA live på Telerock
Chris Medina trenger vel ingen nærmere beskrivelse...?

Over 100 millioner streams, 12 ganger Platina-plate for superhiten What Are Words, opptredener på MGP, Beat For Beat, Torsdag Kveld fra Nydalen, Århundrets Stemme mm. Han er kjent for sine flotte konserter som strekker seg fra det helt nære og varme, til storslagne rockeperler.

Han ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant av dette utga megahiten What Are Words, som toppet listene i flere land, bl.a. Norge i lange tider. Han har deltatt i store tv show verden rundt. Og i 2018 var han med i Århundrets stemme på TV2. Han deltok også i MGP i 2019.

Chris Medina kommer til Telerock og Notodden for en uforglemmelig konsert opplevelse.

CC: 300 +billett avgift via tikkio.com
Aldersgrense: 20 (ID pliktig)

Merchant legal name: TELEROCK AS

VAT: 999049893

CHRIS MEDINA live på Telerock

Organizer TELEROCK AS
Venue Telerock bar og event arena
Heddalsvegen 23, Notodden, Norge
Date 2. Aug 2024
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 20

Chris Medina trenger vel ingen nærmere beskrivelse...?

Over 100 millioner streams, 12 ganger Platina-plate for superhiten What Are Words, opptredener på MGP, Beat For Beat, Torsdag Kveld fra Nydalen, Århundrets Stemme mm. Han er kjent for sine flotte konserter...

CHRIS MEDINA live på Telerock
Chris Medina trenger vel ingen nærmere beskrivelse...? Over 100 millioner streams, 12 ganger Platina-plate for superhiten What Are Words, opptredener på MGP, Beat For Beat, Torsdag Kveld fra Nydalen, Århundrets Stemme mm. Han er kjent for sine flotte konserter som strekker seg fra det helt nære og varme, til storslagne rockeperler. Han ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant av dette utga megahiten What Are Words, som toppet listene i flere land, bl.a. Norge i lange tider. Han har deltatt i store tv show verden rundt. Og i 2018 var han med i Århundrets stemme på TV2. Han deltok også i MGP i 2019. Chris Medina kommer til Telerock og Notodden for en uforglemmelig konsert opplevelse.
See more
-
0
+
316,00 NOK