Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Sarons Dal AS

Image for RØST! Morten Abel, "Abba"-Super Trouper, Tor Vidar Rennestraum, Sofie Fjellvang og Alejandro Fuentes
Bli med på tidenes konsertopplevelse i Kvinesdal! RØST arrangeres til inntekt for Dina-stiftelsens arbeid for funksjonshemmede barn i Uganda. På scenen står en artistrekke som virkelig har gjort seg bemerket både nasjonalt og regionalt de siste årene: Morten Abel & Thomas Galantin, Super Trouper - Abba Tribute, Alejandro Fuentes, Sofie Fjellvang og Kvinesdals egen The Voice-stjerne Tor Vidar Rennestraum. På scenen står også et dyktig husband.

Disse deltar:

Morten Abel og Thomas Gallatin: Morten Abel med over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg. Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.
-Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for førstegang, sier Morten Abel.
De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter.
Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Du skal ikke se bort ifra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene. Gled dere!

SuperTrouper inviterer "Dina-venner" til en smakebit av årets feiring i anledning 50-årsjubileet for Abba sin Waterloo seier i Grand Prix i Brighton i England i -74. Turne startet offisielt med to utsolgte konserter på Kilden Kulturhus i Kr. sand i midten av februar.
SuperTrouper sine konserter, er en ubetinget suksess rundt om i Norge. Med den riktige ABBA-sounden, fyller SuperTrouper konsertarenaene med sine forrykende "Tribute to ABBA" show, et show publikum sent glemmer. Slagerne kommer på rekke og rad.
SuperTrouper består av til sammen syv norske, og lokale artister, pluss flere korister. De to kvinnelige vokalistene utmerker seg på en strålende måte. Bak seg på scenen har de ett sterkt fem manns orkester bestående av erfarne musikere, som også bidrar vokalt på låtene. Med sine tidsriktige kostymer og alle Abba sine signaturlåter på plass, blir dette til en komplett opplevelse, og man er plutselig tilbake i Abbas storhetstid.
SuperTrouper er kjent som et fantastisk "live-band", og er også stolt av å ikke bruke noen former for playback. Alt er ekte og genuint. Publikum kan ikke unngå å rives med av gruppen, og dens tolkning av ABBA sitt låtmateriale.

Sofie Fjellvang er fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Hun fikk sitt gjennombrudd som artist da hun kom til finalen i The Voice 2021 på TV 2.
Etter det har hun vært på sommerturné på Sørlandet, deltatt på Beat for Beat og blitt blant de fire beste i Melodi Grand Prix med låten Made of Glass.
Sofie har vært på juleturné med Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Torstein Sødal og Maria Arredondo.

Alejandro Fuentes ble rikskjendis da han kom på tredjeplass i 2005-utgaven av «Idol». Låtskriver og artist Fuentes er en kjent skikkelse i den norske underholdningsbransjen og Kristiansands mest profilerte artist. I løpet av sin musikkarriere har Alejandro Fuentes gitt ut tre album og elleve singler, hvor to av disse har toppet VG-lista. Sammen med Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm ga han ut sangen «Hallelujah – Live. Sangen ble kåret til «Årets hit» og albumet toppet VG-lista. Gruppen fikk kallenavnet «De nye gitarkameratene». Låten «Encore» har nesten sju millioner avspillinger på Spotify.

Tor Vidar Rennestraum er nykomlingen på den norske stjernehimmelen, hvor han akkurat nå markerer seg solid i «The Voice». Tor Vidar alene er verdt inngangspengene.

Dina-stiftelsen: Dina-stiftelsen er en uavhengig hjelpeorganisasjon som formidler humanitær hjelp til flyktninger, katastroferammede og andre nødlidende – uansett rase, nasjonalitet, politisk oppfatning eller religion. Stiftelsen gir trygghet, omsorg og beskyttelse til noen av verdens mest sårbare barn og utgjør hver dag en forskjell for mange menneskeskjebner. dinastiftelsen.no

Aksjon Ingen Utelatt: Globalt lever 1 av 7 med en funksjonsnedsettelse, de fleste i fattige land uten en reell sjanse til å komme seg ut av fattigdom. Nå kraftsamler Dina-stiftelsen til en felles innsats for disse menneskene. Tro og omsorg gis til fattige og marginaliserte grupper som ingen andre hjelper. Akkurat nå bygges en omsorgsby i Uganda for barn med nedsatt funksjonsevne, den største i sitt slag i Afrika. ingenutelatt.no

Merchant legal name: SARONS DAL AS

VAT: 925402257

RØST! Morten Abel, "Abba"-Super Trouper, Tor Vidar Rennestraum, Sofie Fjellvang og Alejandro Fuentes

Organizer Sarons Dal AS
Venue Sarons Dal Arena
Sarons Dal, Kvinesdal, Norway
Date 28. Apr 2024
Open from 17:00
Show starts 18:00

Bli med på tidenes konsertopplevelse i Kvinesdal! RØST arrangeres til inntekt for Dina-stiftelsens arbeid for funksjonshemmede barn i Uganda. På scenen står en artistrekke som virkelig har gjort seg bemerket både nasjonalt og regionalt de siste årene: Morten Abel & Thomas...

Voksen
-
0
+
285,00 NOK
Barn (under 18 år)
-
0
+
100,00 NOK