Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MIIA MUSIC BRUBAKKEN

Image for MIIA x Vaarin
MIIA er endelig tilbake i Bakgården - denne gangen i søsterlig ånd med Vaarin, når de to talentene deler scene for aller første gang! Denne kvelden blir en følelse av frihet! I 2023 slapp MIIA og Vaarin låta "Skin of a Fool" - en låt om å hente styrke i hverandre, bygge hverandre opp og ikke minst temme sine indre kritikere. Låta får nå sin live urpremiere her, i Kragerø's sommerskumring. MIIA & Vaarin går seiret ut av 2023 og inn i 2024, som allierte og bestevenner.

"MIIA and Vaarin – two of Norway's most exciting talents – tell Sophie Walker how they found their artistic mirror and a beautiful friendship in each other." - The Line of Best Fit

MIIA:
Med 220 millioner Spotify streams og 1.6 millioner månedlige lyttere fortsetter MIIA å treffe hjerter verden over. MIIA's gjennombrudd kom med debutsingelen "Dynasty", som premierte på Billboard og havnet på de største internasjonale hitlistene. Tross braksuksessen opplevde da 17 år gamle MIIA en dyp følelse av at hun ikke var bra nok - noe som er å skimte i MIIA's tekster den dag i dag.

MIIAs lojale fans fikk i 2023 comebacket de hadde ventet på - den egenskrevne EP’en "Inner Voices Speaking" - en samling personlige og kraftfulle historier fra artistens liv. Med ønske om å gi tilbake til fansen regisserte MIIA også musikkvideoer, spilt inn i barndomshjemmet (huset i Bakgården). Musikkvideoene premierte på Vega Scene i Oslo, hvor også MIIA holdt en magisk intimkonsert som frembrakte tårer hos 100 heldige.

Det siste året har MIIA fått mye ros, nevneverdig fra norske Ballade som har beskrevet vokalen hennes som "nær og vakker", og med "saudade - det portugisiske ordet for nostalgisk lengsel." De nettopp veldig nostalgiske låtene "Oxide" og "Can't Remember a Smile" - om artistens oppvekst i Kragerø, ble lista på NRK P1 og P3 Urørt. På sistnevnte har MIIA med seg Spellemannsvinnende bossa nova gitarist Tom Steinar Lund, som MIIA tidligere har spilt med opptil flere ganger i en stappfull Bakgård.

Året 2024 er allerede stort for MIIA! Samtidig som hun nå skriver sitt debut album, har hun også spilt inn en ny liveversjon av "Dynasty" med KORK som kommer snart. MIIA var også nylig å se i MGP med dynamitt-låten "Green Lights", hvor hun bemerket seg med mektig vokal, unik utstråling og tydelig budskap. MIIA mottok også en strålende anmeldelse med terningkast 5 fra Aftenposten.

Vaarin:
Pop-jazz artisten Vaarin (Vårin Strand) har siden sin stjerne debut med jazz-albumet “Even If I Started Seeing Rainbows” i 2018 gitt ut flere EP-er og til sammen har hun streamet over 2 millioner. Vaarin forteller at hun er sterkt inspirert av tydelige kvinnelige stemmer som Kate Bush, Björk, Radka Toneff og Joanna Newsom.

Vaarin har blitt A-listet på nasjonal radio med den populære singelen “Lovers In Memory”, og spilt konserter både som headliner-artist og som support for både AURORA, Hellbillies, Bel Canto, Darling West, Valkyrien Allstars og Fay Wildhagen. Vaarin ble også trukket ut som en av de tolv heldige til å spille på GNIST i Grefsenkollen i 2018, etter det har hun spilt både på den Norske Ambassaden i Berlin, og for statsministeren på NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum. Vaarin er spesielt anerkjent for å være en av de færreste til å motta en terningkast 6 av Dagsavisens anmelder Geir Rakvaag på debutplaten sin.

Andre albumet “The Identity of Belonging” kom i mai i fjor og med dette også musikkvideoer som befinner seg på en helt egen planet. Kostyme-designeren Daniel Steien har heklet klær spesiallaget til hver sang. Albumet er et konseptalbum som handler om å ikke føle at man hører til og derfor skildrer albumets 13 låter sine egne måter å lage sine egne verdener på. Albumet ble utgitt av Universal Music Norge/Virgin Music Norway og nå skal plata også ut i den fysiske verden med vinyl og kassett.

Albumet mottok god kritikk, spesielt av Ballade som omtalte Vaarin og albumet som nåtidens svar på “Fairytales” av Radka Toneff, samt ble Vaarin omtalt som Norges svar på både Tori Amos og Agnes Obel. Med en direkte, modig, nærmest urokkelig formidling, kommer Vaarin under huden på deg. Hun lar deg ikke få dra fra konserten uten å ha tenkt en ny, dyp tanke. Hun vil at du skal føle noe, og ta stilling til livet. Et alvorlig, dypt og fortryllende blikk vil møte deg. Er du klar for å bli sett?


Dørene åpner 20:00
Konsertstart er 21:00

Merchant legal name: MIIA MUSIC BRUBAKKEN

VAT: 813042762

MIIA x Vaarin

Organizer MIIA MUSIC BRUBAKKEN
Venue Bakgården i Kragerø
P. A. Heuchs Gate 11, Kragerø, Norge
Date 27. Jul 2024
Open from 20:00 to 00:00

MIIA er endelig tilbake i Bakgården - denne gangen i søsterlig ånd med Vaarin, når de to talentene deler scene for aller første gang! Denne kvelden blir en følelse av frihet! I 2023 slapp MIIA og Vaarin låta "Skin of a Fool" - en låt om å hente styrke i hverandre, bygge...

MIIA x Vaarin - Billett
MIIA er endelig tilbake i Bakgården - denne gangen i søsterlig ånd med Vaarin, når de to talentene deler scene for aller første gang! Denne kvelden blir en følelse av frihet! I 2023 slapp MIIA og Vaarin låta "Skin of a Fool" - en låt om å hente styrke i hverandre, bygge hverandre opp og ikke minst temme sine indre kritikere. Låta får nå sin live urpremiere her, i Kragerø's sommerskumring. MIIA & Vaarin går seiret ut av 2023 og inn i 2024, som allierte og bestevenner. "MIIA and Vaarin – two of Norway's most exciting talents – tell Sophie Walker how they found their artistic mirror and a beautiful friendship in each other." - The Line of Best Fit
See more
-
0
+
320,00 NOK