Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Robert Kjerstad på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Denne kvelden er det dags for å stifte et nytt bekjentskap og vi får besøk av Robert Kjerstad for første gang! På tross av trøndersk opphav har verken DDE eller Åge Aleksandersen vært fremst i hans musikalske bevissthet. Robert er klar for å skape den lune, gode stemningen for de som først og fremst vil ha musikk i americana sjangeren med vokal og akustisk gitar. Repertoiret spenner fra country av god gammel årgang til blues, men også iblandet en og annen landeplage på norsk.

Tidligere denne dagen er det både ettermiddagskonsert med River Bank LTD (se eget arrangement) og deretter spille CeCe Evelyn (se eget arrangement) kl. 21:00. Robert begynner omtrent kl. 23:00 og holder på videre utover kvelden og natten. Dersom du har billett til konserten med CeCe Evelyn, så fungerer denne også som inngangsbillett på livemusikken med Robert. Dersom du kun ønsker å få med deg Robert, så åpner dørene kl. 22:30 og billett kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Dersom du ønsker å bestille billetter til en av de andre konsertene eller dersom du ønsker å bestille bord for bespisning, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Robert Kjerstad på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 15. Jun 2024
Open from 22:30 to 03:00
Show starts 23:00

Denne kvelden er det dags for å stifte et nytt bekjentskap og vi får besøk av Robert Kjerstad for første gang! På tross av trøndersk opphav har verken DDE eller Åge Aleksandersen vært fremst i hans musikalske bevissthet. Robert er klar for å skape den lune, gode...

Inngang
Denne billetten gjelder kun for livemusikken med Robert Kjerstad (innslipp fra kl. 22:30 dersom du ikke har billett til konserten med CeCe Evelyn).
See more
-
0
+
100,00 NOK