Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Søndre Hurum Sokn

Image for "Jobs bok-et spørsmål om rettferdighet" - Kulturkapellet, Holmsbu
Forestilling med forteller Helga Samset og professor Terje Stordalen

Jobs bok i Det gamle testamente er for mange et mysterium. Den handler om den gudfryktige mannen Job, som rammes av ulykker og mister alt han eier – til tross for at han lever et rettferdig liv. Hvorfor lar Gud onde hendelser ramme gode mennesker?

I forestillingen «Jobs bok – et spørsmål om rettferdighet» formidler forteller Helga Samset bokens poetiske kraft, mens professor Terje Stordalen og Frank Tangen samtaler om bokens innhold og virkningshistorie. Hvordan kan Jobs bok gi mening når vi snakker om rettferdighet i vår tid?

Helga Samset var den første fortelleren som fikk statens kunstnerstipend. Hun arbeider mye for Den kulturelle skolesekken med forestillinger for barn, men har også en rekke forestillinger med tema fra Bibelen.
Terje Stordalen har doktorgrad i teologi, og arbeider som professor i Det testamente ved Universitetet i Oslo. Han forsker blant annet på antikk hebraisk og vestasiatisk visdomslitteratur, med et fokus på Jobs bok.

Merchant legal name: Søndre Hurum Sokn

VAT: 980117790

"Jobs bok-et spørsmål om rettferdighet" - Kulturkapellet, Holmsbu

Organizer Søndre Hurum Sokn
Venue Holmsbu
Holmsbu kirke, Holmsbu Kirkevei, Holmsbu, Norge
Date 23. Jun 2024
Open from 15:00 to 17:00

Forestilling med forteller Helga Samset og professor Terje Stordalen

Jobs bok i Det gamle testamente er for mange et mysterium. Den handler om den gudfryktige mannen Job, som rammes av ulykker og mister alt han eier – til tross for at han lever et rettferdig...

Ordinær
-
0
+
100,00 NOK
Under 23 år- gratis adgang
-
0
+
0,00 NOK