Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Søndre Hurum Sokn

Image for "En ny jord" - Kunstforestilling med Uno Vesje.
En kunstforestilling er et samspill om noe av kunsten i kirken og musikk.

Henrik Sørensens dekorasjon i korbuen formidler håpet om en ny og fredelig verden – «Det nye Jerusalem». Hvordan kunne han og de andre kunstnerne i Holmsbukolonien beholde troen på pasifisme og nedrustning som en vei til fred gjennom to verdenskriger? Forteller Hege Eidseter og Frank Tangen reflekterer, blant annet med Sørensens egne tekster.

Uno Vesje: Uno Alexander Vesje (1989) er en prisvinnende norsk harpist og komponist. Uno fikk sitt internasjonale gjennombrudd i harpeverden som vinner av både the World Harp Competition i Nederland 2021 og the USA International Harp Composition Contest 2019. Uno har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale priser og stipendier, og har blitt tildelt statens arbeidsstipend for yngre kunstnere to ganger. Som utøver og komponist skaper Uno prosjekter der han løfter frem samfunnsrelaterte utfordringer gjennom musikken, som klimakrisen, vold mot kvinner, rasisme og skeiv seksualitet. Uno har fremført sine prosjekter på festivaler i Europa, USA og Asia, i konsertsaler som Carnegie Hall i New York City, Het Concertgebouw i Amsterdam, TivoliVredenburg i Utrecht, Göteborgs Konserthus, Richard Burton Theatre og Dora Stoutzker Hall i Cardiff, the Hong Kong Jockey Club Amphitheater, Musikkitalo i Helsinki. Som solist har Uno spilt med orkestre som Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester, Arktisk Filharmonis sinfonietta og Det Norske blåseensemble. Og som orkestermusiker spiller han regelmessig med de profesjonelle orkestrene i Norge. Uno har gitt ut to album med egen musikk, “Poems From a City” og “Oslo(ve)”.

Merchant legal name: Søndre Hurum Sokn

VAT: 980117790

"En ny jord" - Kunstforestilling med Uno Vesje.

Organizer Søndre Hurum Sokn
Venue Holmsbu
Holmsbu kirke, Holmsbu Kirkevei, Holmsbu, Norge
Date 7. Jul 2024
Open from 15:00 to 17:00

En kunstforestilling er et samspill om noe av kunsten i kirken og musikk.

Henrik Sørensens dekorasjon i korbuen formidler håpet om en ny og fredelig verden – «Det nye Jerusalem». Hvordan kunne han og de andre kunstnerne i Holmsbukolonien beholde troen på...

Ordinær
-
0
+
150,00 NOK
Under 23 år- gratis adgang
-
0
+
0,00 NOK