Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Image for KISS show & party med KLISS Lik - Kulturfabrikken
Dørene åpner 19:00
Konsert 20:30

En av de aller beste KISS hyllest-band i Norden, KLISS Lik, kommer til Kulturfabrikken. Gutta fremstår kliss lik KISS og ingenting er overlatt til tilfeldighetene der bandet opptrer med full KISS-sminke og autentiske kostymer. Her får du alt du forventer deg av en KISS-konsert med sceneshow, blod, flammer, røyk og fantastiske låter.

I sine 21 cm høye monster platåsko serverer de en lang rekke av hitene til "The Hottest Band in the World!". Hovedvekten er hentet fra gullalderen på 70-tallet, men bandet er heller ikke redd for å flørte med låter fra de andre tiårene heltene har vært aktive.

Bandet fra Hedmarken har holdt på i godt over ti år og hatt egen TV reportasje på NRK, samt deltatt på Norske Talenter. De har til og med spilt med Bruce Kulick som var gitarist i KISS fra 1984 -1996, som hadde følgende attest til bandet: «Seriously, one of the best tributebands I’ve ever jammed with»

I 2024 er det 50 år siden originale KISS debuterte med albumet KISS. Det må feires grundig og det skjer på Kulturfabrikken.

KLISS Lik er:
- Kristian Lie
- Anders Olsen Brøntveit
- Geir Atle Wiig Johansen
- Terje Stian Flagstad

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

KISS show & party med KLISS Lik - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 14. Sep 2024
Open from 19:00
Show starts 20:30

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:30

En av de aller beste KISS hyllest-band i Norden, KLISS Lik, kommer til Kulturfabrikken. Gutta fremstår kliss lik KISS og ingenting er overlatt til tilfeldighetene der bandet opptrer med full KISS-sminke og autentiske...

Billett
-
0
+
350,00 NOK