Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Egil Johnsrud

Image for På dans med Mr Ray Band
MRB består av 6 dyktige, rutinerte, energiske og tilstedeværende musikere, med lang fartstid innen bransjen. Allerede tidlig på 90-tallet spilte flere av dem sammen i blant annet Rune Rudberg Band, Casanova og Jenny Jensen og Septimus, og i de senere årene i tribute bandet En dags pause – En hyllest til Jahn Teigen.
Med denne bakgrunnen, er de en samspilt sammensetning, med flere sterke vokaler, godt scenetekke, utstråling, sjarm og seriøsitet.
Vokalist og frontfigur Ray Moen, for flere, bedre kjent som Mr. Ray, har etter mange år som bandmedlem i en rekke kjente band, spilt de siste årene alene. Låtvalgene hans, av både egenkomponerte låter og coverlåter, har blitt veldig godt mottatt, og han er populær blant dansere og publikum i hele Norge.
Med Tommy Nilsen som produsent, og hvor mange av Mr. Ray sine tekster, er skrevet av Pegasus, fremføres låtene med moderne sound, og tekst som ofte treffer publikum. "Jeg savner deg snuske", "Kyss på kinn" og coverlåten “Send meg en melding, Anita” ble fort noen av favorittene blant tilhørerne.

Merchant legal name: Egil Johnsrud

VAT: -

På dans med Mr Ray Band

Organizer Egil Johnsrud
Venue Maistro bar & Restaurant
Rådhusplassen 11, Kongsvinger, Norge
Date 9. Nov 2024
Open from 19:00 to 01:00

MRB består av 6 dyktige, rutinerte, energiske og tilstedeværende musikere, med lang fartstid innen bransjen. Allerede tidlig på 90-tallet spilte flere av dem sammen i blant annet Rune Rudberg Band, Casanova og Jenny Jensen og Septimus, og i de senere årene i tribute bandet En...

Mr Ray Band
På dans med Mr Ray Band. Selges uten faste sitteplasser. Må bookes for seg selv på arrangemang plass.
See more
-
0
+
300,00 NOK