Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Duoen populært kalt - Gentleman Basterds er Maurice på vokal/gitar og Lasse på vokal/trommer. Fra den første akkorden til den siste trommeslaget, spruter de ut energi som en gigantisk colaflaske som har blitt ristet for hardt. Men ikke la deg lure av deres avslappede holdning – bak de avslappede smilene ligger et dypt ønske å underholde.

Gjennom deres unike tilnærming til låter, gir de et friskt pust til alt fra 80-talls klassikere til dagens hits. Det er som om de tar en kjent sang, gir den en Gentleman Basterds-makeover, og vips – du har en låt du aldri visste du trengte å høre på nytt. Så når Maurice og Lasse tar scenen, vet du at du ikke bare får fantastisk musikk, men også et show som vil få deg til å le, danse og kanskje til og med gråte av latter – avhengig av hvor dårlig Lasses vitser er den kvelden.

Kjøkkenet vårt er åpent som vanlig denne dagen og vi serverer vår ordinære meny fra kl. 17:00 til kl. 21:00, mens duoen går på scenen kl. 22:00. Dersom du ikke har bestilt bord for bespisning, så åpner dørene kl. 21:00.

Hvis du ønsker å bestille bord for bespisning eller dersom du skulle ha noen spørsmål, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Lasse Bjørnar Andersen og Maurice Adams på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 20. April 2024
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00

Duoen populært kalt - Gentleman Basterds er Maurice på vokal/gitar og Lasse på vokal/trommer. Fra den første akkorden til den siste trommeslaget, spruter de ut energi som en gigantisk colaflaske som har blitt ristet for hardt. Men ikke la deg lure av deres avslappede holdning...

Ordinær billett
150,00 NOK