Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Teaterbygningen Fanefjord

Image for Beat the Meetles
KOK & RUL åbner dørene for en særlig Beatlesaften på Møn.

Autentisk Liverpoolbuffet med:
Cottages Pie med Oksekød og Kartoffelmos
Spinat/Porre Tærte med Cheddarost (vegetarisk)
Fisch & Chips med Tatarsovs
Blomkålsalat med Spidskål, Æbler og Ristede Mandler

Hertil Økologisk Ølandshvedebrød med Smør.

”It was thirty/sixty years ago today...”
BEAT THE MEETLES 30 års jubilæum og 60 året for Beatles’ KB hal koncert
4. juni 1964 spillede The Beatles deres første og eneste koncert på dansk jord. The Beatles’ US gennembrud, via deres optræden i The Ed Sullivan Show, var kun små fire måneder gammelt, da the fab four betrådte dansk jord og startede deres 1964 verdensturné i Kbh. med to koncerter i den gamle KB hallen på Frederiksberg. Det blev den eneste koncert i Danmark med the fab four.
Beat The Meetles har nærlyttet optagelser, studeret billeder og filmklip fra koncerterne og fremfører koncerten i dens fulde 20 minutters længde med replikker, kostumer, instrumenter og udstyr identisk med det The Beatles benyttede ved netop denne koncert.
Der bliver med andre ord gået i detaljer til ære for hardcore Beatles-nørder. Man skal dog ikke som d. 4. Juni 1964 nøjes med 20 minutter, så efter en pause spiller Beat The Meetles et længere ”Greatest Hits” sæt.
Netop autenticitet og kærlighed til musikken har i 30 år været Beat The Meetles’ kendetegn som DKs mest velspillende og gennemførte Beatles tribute med stor historisk indsigt og en sammenspillethed der vidner om et stort musikalsk overblik.
Det er blevet til utallige optrædender på spillesteder, festivals i både ind- og udland. Beat The Meetles har flere gange været det danske indslag ved den årlige Beatles Convention i Liverpool. Den ene gang med TV-2 som følge, hvilket endte med et længere indslag i et Beatles tema-lørdag program. Trods den tiltagende interesse har Beat The Meetles, ala amerikanske The Fab Faux, bibeholdt deres status som et feinschmecker sideprojekt, med kun få udvalgte årlige koncerter, idet bandets medlemmer igennem årene har været professionelt aktive med en lang række navne som f.eks.
The Zombies,
Tim Christensen,
Michael Falch & Boat Man Love,
Marie Frank,
Peter Belli,
Shu-bi-dua 2.0,
Hotel Hunger,
Polyfeen & The Beatophonics samtidig med Beat The Meetles.
Ind imellem er der også blevet tid til nogle specielle Beatles-tema-koncerter som også har gjort Beat The Meetles til Beatles-eksperternes favorit tribute-band. Bandet lavede fra 2013-16 en årlig 50 års fejring af Beatles på spillestedet VEGA. Nu tilbyder Beat The Meetles i en kort periode i 2. halvdel af 2024, en koncert der dels byder på en 1:1 opførelse af The Beatles’ eneste danske koncert – 4. juni 1964 i KB-hallen - samt et ‘Greatest Hits’-sæt og fejrer samtidig 30 år som DKs mest autentiske og nørdede Beatles-hyldest-band.

Michael Stanley: Vocal, guitar, keys
Magnus von Bülow: Vocal, bas, keys, guitar
Søren Koch: Vocal, guitar, keys, bas
Flemming Olsen: Trommer, perc, vocal
Links to artist

Merchant legal name: Teaterbygningen Fanefjord

VAT: 18643294

Beat the Meetles

http://www.kokogrul.dk
Organizer Teaterbygningen Fanefjord
Venue KOK & RUL
Fanefjord Kirkevej 11, 4792 Askeby
Date 16. Nov 2024
Open from 17:00
Show starts 18:00

KOK & RUL åbner dørene for en særlig Beatlesaften på Møn.

Autentisk Liverpoolbuffet med:
Cottages Pie med Oksekød og Kartoffelmos
Spinat/Porre Tærte med Cheddarost (vegetarisk)
Fisch & Chips med Tatarsovs
Blomkålsalat med...

Beat the Meetles
Mad & Musik Dørene åbner kl. 17.00 Maden er klar kl. 18.00 Efter maden kan der købes kaffe og lidt sødt. Musikken starter Kl. 20.00
See more
-
0
+
397,00 DKK