Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Egil Johnsrud

Image for En Hyllest til Jahn Teigen med En Dags Pause
I år er det 75 år siden Jahn Teigen ble født. Bandet «En dags pause» har allerede feiret Teigens liv og virke i 5 år med mange hundre spillejobber rundt om i Norge. Omtrent hver eneste krok har hatt besøk av dette energiske bandet, som viderefører arven til Jahn Teigen med stolthet og bravur. De har fartet rundt på clubber, kulturhus, festivaler og eventer. Og hvorhen de har vært har publikums reaksjon vært unison: De elsker det!!
Publikum har ledd, sunget og grått om hverandre, og det til lyden av perler som, «Min første kjærlighet», «Vakreste som finns» «Adieu» og «Optimist». Og bandet er fortsatt like aktive. De er nå igang igjen med å forføre publikum på nytt, enda bedre enn tidligere. Villere enn tidligere, og kanskje kommer det en overraskelse også, de har jo hatt Tom Mathisen, fra Prima Vera, som gjesteartist, og det er slettes ikke usannsynlig at de vil jobbe sammen også ved en senere anledning.
En dags pause vil kunne treffes på flere store festivaler i år! Midtsund festivalen, Treungen festivalen og Gressvik summer party er bare noen av scenene som vil få besøk av denne fine gjengen iløpet av året som kommer. Og siden året i år blir minst like innholdsrikt som ifjor, er sannsynligheten stor for at de kommer til et sted nær deg.

Merchant legal name: Egil Johnsrud

VAT: -

En Hyllest til Jahn Teigen med En Dags Pause

http://www.endagspause.no
Organizer Egil Johnsrud
Venue Charlies diner Spydeberg
Charlie's Diner, Rolls vei, Spydeberg, Norge
Date 21. Sep 2024
Show starts 23:00
Age limit 20

I år er det 75 år siden Jahn Teigen ble født. Bandet «En dags pause» har allerede feiret Teigens liv og virke i 5 år med mange hundre spillejobber rundt om i Norge. Omtrent hver eneste krok har hatt besøk av dette energiske bandet, som viderefører arven til Jahn Teigen...

En Hyllest til Jahn Teigen
I år er det 75 år siden Jahn Teigen ble født. Bandet «En dags pause» har allerede feiret Teigens liv og virke i 5 år
See more
-
0
+
300,00 NOK