Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Gæsolin' på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Vi gjentar suksessen og ønsker igjen hjertelig velkommen til en konsertopplevelse preget av Kim Larsen og hans univers! Med oss på utescenen denne dagen har vi bandet Gæsolin', som naturlig nok spiller musikken til det beryktede bandet Gasolin', som var Kim Larsens første band.

Bandets desidert mest danske danske er Kaj Hansen, som har en utrolig god tolkning av Kim Larsen. Han har til og med nesten like stor kjeft som sjefen sjøl hadde! Kaj er den fødte entertainer og får liv i et hvert publikum etter første strofe. Som seg hør og bør, har bandet to gitarister, disse utfyller hverandre til fingerspissene. Begge gitaristene har lang fartstid i forskjellige band, både lokalt og internasjonalt. Bass og trommer må sitte som hånd i hanske når det skal produseres rock’n roll og det gjør det til gangs i denne duoen. De to uekte danskene Fred og Tom Arne står for en mur av komp som bare to uekte dansker kan klare.

De som var så heldige og fikk oppleve Gasolin' da de herjet Norden på 70-tallet kan virkelig glede seg til en kveld fylt med gamle ”Gas"-slagere og de beste av Kim Larsens solokarriere. Gæsolin' spiller jevnt og trutt rundt i det ganske land og drar fulle hus i bygd og by. De har opparbeidet seg en liten turne-rute hvor de spiller med jevne mellomrom.

Gæsolin' og Onkel Thor ønsker velkommen til et uforglemmelig gjensyn med musikk av Danmarks gamle stolthet! Her får mange oppleve ungdomstiden på nytt!

Bandet består av:
En ekte danske: Kaj Hansen – fra Ikast, Danmark. vokal.
En ekte Kongsberg gutt: Morten ”Stonefree” Kirkaune – Gitar,
En ekte Kongsberg gutt: Frode Dalen - Gitar
En ekte Kongsberg gutt: Tom Arne Wollesund – Trommer,
En ekte Kongsberg gutt: Fred Hemmingsen– Bass

Vi åpner dørene kl. 17:00 denne dagen. Nytt av året er at man velger om man vil kjøpe billett med eller uten mat og vi serverer da et tapasbrett kl. 18:00, mens dørene åpner kl. 19:30 for de som kun ønsker å besøke oss for å få med seg livemusikken. Gæsolin begynner å spille omtrent kl. 20:00 og gir seg rundt kl. 22:30. Fra kl. 22:30 vil det være livemusikk innendørs med trubaduren Terje Severin.

Billetter sikres via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet (det kan være lurt å være tidlig ute med å kjøpe billetter på forhånd, da disse konsertene alltid blir utsolgt).

For eventuelle spørsmål, kan du ta kontakt med oss via telefon til 32 75 33 33 eller via e-post til post@onkelthor.no. Dette gjelder også dersom dere er flere som har bestilt billetter med mat og da ønsker å sitte sammen.

NB: Vi gjør også oppmerksom på at Gæsolin' spiller hos oss kl. 17:00 søndag 1. september også (under Vestfossen Marken).
Links to artist

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Gæsolin' på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 14. Jun 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 20:00
Age limit 20

Vi gjentar suksessen og ønsker igjen hjertelig velkommen til en konsertopplevelse preget av Kim Larsen og hans univers! Med oss på utescenen denne dagen har vi bandet Gæsolin', som naturlig nok spiller musikken til det beryktede bandet Gasolin', som var Kim Larsens første...

Ordinær billett
-
0
+
250,00 NOK
Konsert og tapasbrett
Billetten inkluderer konsertbillett og tapasbrett som serveres kl. 18:00.
See more
-
0
+
550,00 NOK