Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Image for Journeyman - En hyllest til Eric Claptons musikk
Dørene åpner 19:00
Konsert 20:30

Et knippe Kristiansundere med lang fartstid i musikken, anført av gitargründer Arne Hast har fordypet seg i den massive katalogen til Eric Clapton og valgt ut et godt parti låter, hvor de hyller ham som låtskriver, gitarist og ikke minst sanger.
På repertoaret finner du klassikere som Layla, Wonderful Tonight, Bell Bottom Blues, med flere, ispedd personlige favoritter Badge, Bad Love, Why Does Love Has To Be So Hard, osv.

Er der en nålevende artist som over hele seks tiår har markert seg betydelig i musikkhistorien, og maktet bli mer legendarisk enn de fleste andre, så er det Eric Clapton. Han er den eneste med tre plasser i Rock and Roll Hall of Fame; én som soloartist, én som medlem av The Yardbirds, og én som medlem av Cream. Clapton har mottatt 18 Grammy-priser og Brit-prisen for «fremragende bidrag til musikk». I 2004 ble han tildelt en CBE i Buckingham Palace for tjenester til musikken.

Låtene strekker seg som sagt fra Cream, Blind Faith, Derek & The Dominoes, og senere hans eminente solokarriere, som har levert oss deilige klassiske rockehits og nydelige ballader.
Dette blir en kveld for lokal og nasjonal musikkhistorie i flere betydninger. Opplev en super hyllestkveld til en av historiens største gitarlegender.

Besetningen er som følgende:
Tom Sandvær: Vokal, akustisk gitar
Eli Synnøve Grødahl: Vokal, kor.
Hans Frønes: Gitar, kor
Inge Bævre: Gitar, dobro, baritone
Arne Kr. Hast: Gitar
Gunnar Sylthe: Hammond
Robert Holm: Piano, synth, kor
Kjell Hast: Bass
Bjørn Kåre Rambjør: Trommer

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

Journeyman - En hyllest til Eric Claptons musikk

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 28. Sep 2024
Open from 19:00
Show starts 20:30

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:30

Et knippe Kristiansundere med lang fartstid i musikken, anført av gitargründer Arne Hast har fordypet seg i den massive katalogen til Eric Clapton og valgt ut et godt parti låter, hvor de hyller ham som låtskriver,...

Billett
-
0
+
350,00 NOK