Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Image for OLAV ABILDGAARD
Doors: 19:00 // Show start: 20:00
CC: Ordinær 250 kr // Student: 200 kr
ID: 20+

Det blir et fyrverkeri av en kveld på Uhørt i Strøget med en eksplosjon av moderne hiphop hvor alt spilles live! Tre musikere som alle briljerer på hvert sitt instrument kommer sammen og spiller flammende beats med ellevill rapping levert fra tidligere Norgesmester i poesislam som spiller trommer og rapper samtidig.

Olav Abildgaard har de siste årene rappet bak trommesettet både alene og med venner, sammen med artister som Atlars, Shannon Mowday og Det Nye Norske Storband, på store festivalscener og små klubber, på protestmarkeringer mot SIAN og i Verdensmesterskap i Poetry Slam. I 2019 var han på Uhørt i Strøget og ble Norgesmester i Poseislam, denne gangen har han med Jakob Ossum på gitar og Silas Gomes på keys, to virtuoser som sammen danner en trio med et helt egen type jazz-hiphop. Det groover som et eventyr, det er brennende soloer, det er et unikt samspill med bitende, fryktløse tekster.

Debutalbumet "Two Sides" kom ut 1. september og blir kalt av anmeldere "... a gift for hip-hop enthusiasts worldwide. Its politically charged lyrics, innovative musical composition, and fearless approach make it a standout release in the contemporary music scene. " Albumet kan kjøpes på en spesialdesignet minnepinne med høyoppløselig mp3 og WAV, samt instrumentaler.

SPOTIFY: open.spotify.com/album/7GDs4hM...

FACEBOOK: facebook.com/olavabildgaard

INSTAGRAM: facebook.com/olavabildgaard

Merchant legal name: STRØGET BOOKING AS

VAT: 913228677

OLAV ABILDGAARD

https://fb.me/e/6rEWvQ0vA
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 20. Jun 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start: 20:00
CC: Ordinær 250 kr // Student: 200 kr
ID: 20+

Det blir et fyrverkeri av en kveld på Uhørt i Strøget med en eksplosjon av moderne hiphop hvor alt spilles live! Tre musikere som alle briljerer på hvert sitt...

ORDINÆR
ID: 20+
-
0
+
250,00 NOK     
STUDENT
ID:20+
-
0
+
200,00 NOK