Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Image for TIDSTYV + KNEKT // GOLDIE // SUPPORT: Mother Trudy
TIDSTYV + KNEKT // GOLDIE
SUPPORT: Mother Trudy
Goldie Oslo
Fredag 30. august
20:00 // 250,- // 20år

Tidstyv kommer endelig i hus på Goldie! Etter å ha solgt ut Vaterland på forhåndssalg tidligere i år og med god vind i seilene fra nylig plateslipp er det midt i blinken å få med seg denne gjengen akkurat nå.

____________________________________

TIDSTYV
Tidstyv er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv.

Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv.

1.Mars 2024 ser den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt» dagens lys. Etterfulgt av en omfattende norgesturné, og etter mang en radiolisting og playlisting, er det sterke antydninger på en musikkbransje som følger nøye med på «et av landest mest spennende rockeband om dagen».

KNEKT
Ungdommelig råskap og ungdommelig dumskap. KNEKT er rock’n’roll på ekte vis. Akkurat sånn vi liker det - intenst og ærlig. Et ektefølt tekstunivers ispedd ruvende gitarer, dunkende rytmer og en flerrende vokal skaper de en musikalsk fontene som du vil lengte etter å dyppe deg i. Med rockehistoriens verdier i ryggraden og blikket rettet mot himmelen, har KNEKT satt kursen dit ut, sammen med dere. KNEKT er kommet for å fylle ditt musikalske tomrom og tenne gløden i deg.
Kyss din mamma farvel og la oss sammen feire musikken, livet og lidenskapen!

Mother Trudy
Mother Trudy er et Oslobasert band som lefler med 70- og 80-tallsrock, men de er heller ikke fremmede for å svinge innom mer moderne sjangere på jakten etter den perfekte rockelåta. Bandet har to langspillere og EP i bagasjen, med album nummer 3 klar til å slippes snart. Siden oppstarten i 2017 har gutta fokusert på å lage tung og heftig riffbasert hardrock med liveshow som gir deg bakoversveis og mersmak. Det er enkelt, det er fett, det er røddig!

Merchant legal name: GOLDIE BAR OG SCENE AS

VAT: 982571065

TIDSTYV + KNEKT // GOLDIE // SUPPORT: Mother Trudy

Organizer Dunk
Venue Goldie (Badstugata 5, 0181 Oslo)
Date 30. Aug 2024
Open from 22:04

TIDSTYV + KNEKT // GOLDIE
SUPPORT: Mother Trudy
Goldie Oslo
Fredag 30. august
20:00 // 250,- // 20år

Tidstyv kommer endelig i hus på Goldie! Etter å ha solgt ut Vaterland på forhåndssalg tidligere i år og med god vind i seilene...

TIDSTYV // GOLDIE // SUPPORT: KNEKT
TIDSTYV Support: KNEKT Goldie Oslo Fredag 30. august 20:00 // 250,- // 20år
See more
-
0
+
250,00 NOK