Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Image for I LIKE TO SLEEP // Halv ti på torsdag
Den prisbelønte powerjazztrioen I LIKE TO SLEEP fra Trondheim, bestående av Amund Storløkken Åse (vibrafon & mellotron), Nicolas Leirtrø (barytongitar) og Øyvind Leite (trommer) har de siste 8 årene tatt jazz- og rocke-Norge med storm som et av de mest hardtslående og overraskende bandene. Med omtrent 100 konserter på de fleste rock- og jazzklubber i landet, store internasjonale festivaler som Roadburn, Pstereo, Tampere Jazz Happening osv., og 3 kritikerroste plateutgivelser på bl.a. Rune Grammofon, har trioen drevet nybrottsarbeid i møtet mellom rock og jazz under mantraet “Powerjazz to the people”. Trioen henter inspirasjon fra et stort spenn av musikalske retninger; som 60- og 70-tallets spirituelle frijazz med f.eks. Alice Coltrane i spissen, gammel prog og King Crimson, dagens “intrikate” jazz konsentrert rundt Berlin og New York, Olivier Messiaen, den skandinaviske rocka tilnærmingen til frijazz de siste 20 årene, eller elementer fra hiphop. Under Moldejazz 2023 fikk trioen utdelt Norges største musikkstipend - Sparebank1SMN JazZtipendiat for å skrive bestillingsverk til Trondheim Jazzorkester med en prosjektramme på 1 million kroner.

I 2018 vant trioen Jazzintro og tittelen "Årets unge jazzmusikere” som tidenes yngste band, med følgende begrunnelse av juryen (muligens like relevant og beskrivende den dag i dag):

“Vinnerne av Jazzintro 2018 innehar en musikalsk tyngde og modenhet. De opptrer som en særegen organisk enhet. Musikerne har hver for seg et høyt teknisk nivå og formidler kollektivt et stort og bredt musikalsk spekter. Det er et band som tør å ta sjanser og som har en evne til å ta publikum med seg inn i deres suggererende univers. Musikken er ekspressiv og eksplosivt vakker. Bandet har potensial til å bli stilskapende innen norsk jazz.”

I LIKE TO SLEEP er:
Amund Storløkken Åse - vibrafon & mellotron
Nicolas Leirtrø - barytongitar
Øyvind Leite - trommer
Links to artist

Merchant legal name: DAMA DI AS

VAT: 997660153

I LIKE TO SLEEP // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 1. Aug 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Den prisbelønte powerjazztrioen I LIKE TO SLEEP fra Trondheim, bestående av Amund Storløkken Åse (vibrafon & mellotron), Nicolas Leirtrø (barytongitar) og Øyvind Leite (trommer) har de siste 8 årene tatt jazz- og rocke-Norge med storm som et av de mest hardtslående og...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
-
0
+
100,00 NOK