Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Knut Marius Djupvik på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Opplev Knut Marius Djupvik - helt akustisk i bakgården på Onkel Thor!

Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene i et akustisk format til steder hvor publikum kan lytte til tekstene i et tettere og nærere format.
Knut Marius er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, det er hans varemerke og tilbakemeldingene har vært formidable!

Knut Marius har også fått vist at han kan mer enn å synge, da han nylig gikk han helt til topp i Kompani Lauritzen sesong 5 og vant hele konkurransen. Jammen har han ikke blitt en seerfavoritt med sitt smittende og herlige vesen også!

Tekstene og låtene fra 6393, samt egne favoritter som betyr mye for Knut Marius, fortjener en presentasjon også i en akustisk innpakning hvor publikum kommer tettere på både artisten og låtene. Med seg på scenen har han Haakon-Marius Pettersen på tangenter og vokal. Etter seier i The Voice i 2013 har Knut Marius levd av musikken, og han har en rekke gode historier som krydrer kvelden.

Konsertstart vil være kl. 21:00 og dørene åpner kl. 20:00 dersom du ikke har bestilt bord for bespisning. Når Knut Marius og Haakon-Marius er ferdige, vil det være videre livemusikk med Ken Lyngfoss innendørs.

Billettpriser:
Ordinær billett: 465,- kroner inkl. billettavgift
Konsertbillett + tapasbrett: 825,- kroner inkl. billettavgift

Ved kjøp av billetter velger du om du kun vil kjøpe rene konsertbilletter eller billetter med tapasbrett. Vi serverer da et flott tapasbrett med scampi, spicy kjøttboller, kyllingvinger, spekemat, grønnsaker, pastasalat, ost, grønnsaker, stekte poteter, eggerøre, aioli og brød. Dette serveres fortløpende når man ankommer. Dørene åpner kl. 18:00 for spisegjester.

Dersom du ønsker å bestille bord for bespisning eller dersom du har noen spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger.
Links to artist

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Knut Marius Djupvik på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 16. Aug 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Opplev Knut Marius Djupvik - helt akustisk i bakgården på Onkel Thor!

Etter en lang Norgesturné hvor vi endelig kunne presentere Knut Marius første soloalbum, og det med et stjernelag av musikere i ryggen tar vi det helt ned, og presenterer artisten og låtene...

Kun konsertbillett
-
0
+
465,00 NOK
Konsertbillett og tapasbrett
-
0
+
825,00 NOK