Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Image for Frimer & Møller Kvartet
Frimer & Møller debuterede med seks totalt udsolgte koncerter i september 2023. Samarbejdet og sammenspillet på scenerne lykkedes over al forventning, og med et begejstret publikum overalt som kulisse, var det givet at samarbejdet måtte fortsætte og udbygges. Der er nu planlagt en ny tourperiode i efteråret 2024.

Ole Frimer og Knud Møller har kendt og respekteret hinandens musik siden 1980’erne. Begge har
hovedsagelig bevæget sig inden for roots-genren i bredeste forstand, men spillede sammen for første gang i september 2023.
_____________________________

OLE FRIMER har i årtier været en markant eksponent for bluesmusikken i Danmark såvel som i udlandet. Han har udgivet 12 albums med egen musik, og turneret med bl. a. Peter Thorup, Alan Haynes (US), Vidar Busk (N) og Per Chr. Frost og ikke mindst med eget band. Frimer har modtaget
en række musikpriser for sin indsats både i DK og i USA.

KNUD MØLLER
Hvem kender ikke Knud Møller? Gudsbenådet guitarist med Johnny Madsen i mere end 30 år. Blev i 2008 udnævnt til Danmarks bedste guitarist af Ekstra Bladet. Foruden sit samarbejde med Johnny Madsen, er han kendt for sit arbejde med country-sangerinden Esther Brohus og roots & blues manden Hans Theessink.
Knud Møller har også været en afgørende brik bag navne som Allan Olsen, Poul Krebs og Peter Belli, og han var manden bag det fremragende lydspor til TV-serien ”Den Sidste Slæderejse” i 1990’erne, hvis instrumentale numre Møller udgav som soloplade.

Line up:
Ole Frimer (guit. & vok.)
Knud Møller (guit.)
Jesper Bylling (bas)
Claus Daugaard (tr.)

Merchant legal name: Spillestedet Thy S/I

VAT: 37449830

Frimer & Møller Kvartet

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Frøstrup Gl. Kro
Storkevej 1, Frøstrup, Danmark
Date 5. Sep 2024
Open from 19:00
Show starts 20:00

Frimer & Møller debuterede med seks totalt udsolgte koncerter i september 2023. Samarbejdet og sammenspillet på scenerne lykkedes over al forventning, og med et begejstret publikum overalt som kulisse, var det givet at samarbejdet måtte fortsætte og udbygges. Der er nu...

Frimer & Møller Kvartet, Voksen
-
0
+
201,00 DKK
Frimer & Møller Kvartet, Ung-Billet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
129,00 DKK