Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DANDUG AS

Image for Ole Gas Band (Kim Larsen)@Sjøboden Live Scene
OLE GAS BAND
Om Ole Gas Band

Masser af succes… Og, det der hører til, passer på Ole Gas Band, der synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken.

Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med down memory lane på den smukkeste musikalske rejse. Læg tante Olgas briller og luk øjnene et øjeblik og det kunne være den folkekære troubadur himself, der tog os med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven.

Der er en dyb respekt, ja næsten kærlighed til Kim Larsens sange. For kun med en ægte indføling kan Ole Gas og band få os til at glemme, at det ikke er ”den ægte vare”. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen, og et band der formår at spille, så taget letter.

Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas. Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når først musikken spiller. Det er liv og det er glæde.

Det er kopiband, når det er aller, aller bedst. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.Vi spiller stort, vi spiller småt og vi spiller pisse godt😇

➡️ Se en masse videoer og billeder inde på vores Facebook side

Merchant legal name: DANDUG AS

VAT: 998729858

Ole Gas Band (Kim Larsen)@Sjøboden Live Scene

Organizer DANDUG AS
Venue Sjøboden Live Scene
Bryggegata 6, Mandal, Norge
Date 10. Aug 2024
Open from 20:00 to 23:55

OLE GAS BAND
Om Ole Gas Band

Masser af succes… Og, det der hører til, passer på Ole Gas Band, der synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi...

Billetter
Ole Gas Band Kim Larsen låter.
-
0
+
316,00 NOK