Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Scene//FEM

Image for FRA IDÈ TIL MANUS
FRA IDÈ TIL MANUS

Hvordan kan man gjøre en liten, morsom tanke til en hel film? Hvordan skaper man karakterer, plott og scener? Hva er egentlig en fortelling?

Over to kursdager gir journalist, skribent og manusforfatter Andreas Øverland deg en innføring i hvordan du kan fortelle en historie og hva som gjør at noen ideer kan bli til hele univers... mens andre kanskje bare bør forbli en tanke. I tillegg får du personlig oppfølging og veiledning til hvordan akkurat din idé kan bli til noe helt spesielt!

Andreas Øverland er utdannet journalist og har jobbet med tekst og historiefortelling siden han var 18 år. Enten han har skrevet magasinsaker, utviklet TV-serier, produsert radio, medietrent norske offentlige profiler eller jobbet med store norske merkevarer har han alltid hatt fokus på gode historier og dramaturgi. De siste årene har han vært veileder på Westerdals sin tekst- og skribentlinje, og jobber nå i Universal Music Norge.

Siden 2017 har Scene//FEM arrangert halvårskurs for over 50 elever på Sentralen i Oslo. Nå kommer kurset for første gang til Nesodden! Kurset arrangeres i samarbeid med Nesodden teaterfabrikk.


Kurset er for alle over 15 år

Merchant legal name: Lillås Scene & Skuespill

VAT: -

FRA IDÈ TIL MANUS

Organizer Scene//FEM
Venue Varden leir, Nesodden
Date 24 - 25. Jun 2024

FRA IDÈ TIL MANUS

Hvordan kan man gjøre en liten, morsom tanke til en hel film? Hvordan skaper man karakterer, plott og scener? Hva er egentlig en fortelling?

Over to kursdager gir journalist, skribent og manusforfatter Andreas Øverland deg en...

Fra idé til manus
Hvordan kan man gjøre en liten, morsom tanke til en hel film? Hvordan skaper man karakterer, plott og scener? Hva er egentlig en fortelling? Over to kursdager gir journalist, skribent og manusforfatter Andreas Øverland deg en innføring i hvordan du kan fortelle en historie og hva som gjør at noen ideer kan bli til hele univers... mens andre kanskje bare bør forbli en tanke. I tillegg får du personlig oppfølging og veiledning til hvordan akkurat din idé kan bli til noe helt spesielt! Kurset er for alle over 15 år
See more
-
0
+
990,00 NOK