Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Café Cosmo ApS

Image for FALDEREBET
DET ALBUMAKTUELLE ROCKBAND FALDEREBET GIVER KONCERT PÅ COSMO.
I 2022 udgav Falderebet albummet ’En Dans På Roser’, som fik en flot modtagelse af anmelderne og masser af airplay på P4. Siden fulgte en supporttour for Magtens Korridorer og 28 danske koncerter, og nu er rockbandet på vej med deres nye album ’Solen står op’, der har release d.3.maj 2024, og som de tager med i tourkufferten, når de spiller koncert på Café Cosmo d.17.maj.

Falderebet er for alvor er ved at finde ind til kerneværdierne i bandet. Med rytmisk variation, rå retorik, følsomhed og melodisk tæft, giver Falderebet helt ny dansksproget rock, støjpop, kant og krummer, vid og bid. Musikalsk bevæger de sig i et melodiøst og potent insisterende udtryk med inspiration fra bands som Die Nerven og Karies. Med sanger og sangskriver Bo Bech Arvin i front, består bandet af profilerede og erfarne musikere fra København.

Besætningen er Bo Bech Arvin: Vokal, Henrik Berger: Guitar, Anders Ramhede: Trommer og Jakob Lund: Bas.

Merchant legal name: Café Cosmo ApS

VAT: 42594024

FALDEREBET

Organizer Café Cosmo ApS
Venue cafe cosmo
Date 17. May 2024
Open from 19:00 to 20:00

DET ALBUMAKTUELLE ROCKBAND FALDEREBET GIVER KONCERT PÅ COSMO.
I 2022 udgav Falderebet albummet ’En Dans På Roser’, som fik en flot modtagelse af anmelderne og masser af airplay på P4. Siden fulgte en supporttour for Magtens Korridorer og 28 danske koncerter, og nu...

FALDEREBET - KONCERT
-
0
+
180,00 DKK