Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Image for Madeleine Buer
Madeleine Buer er et nytt og spennende navn på den norske alt-pop-scenen, og etter å ha jobbet i flere år med å ferdigstille musikken sin, er hun nå endelig klar for å presentere den for et større publikum.

Den 23 år gamle artisten og låtskriveren fra Fetsund, holder nå til i Oslo, hvor hun har brukt de siste årene på å perfeksjonere sitt eget sound. Låtene på Green Space, hennes debut-EP, balanserer mellom det storslåtte og intime, det diskré og direkte, det poetiske og fengende, samt det sårbare og selvsikre.

Buers sjeldne evne til å kombinere lys og glede med mørke og sorg, gjenspeiler hennes personlige syn på livet. En verden full av kontraster hvor hver sang ikke bare formidler en følelse, men en historie som er både personlig og universell.

Inspirert av et spekter av anerkjente artister som Bon Iver, Cleo Sol, Taylor Swift og SAULT, blander hun elementer fra sine idoler med sin egen distinkte stil. Den kommende EP-en, Green Space, er en fengslende lytteopplevelse som fanger essensen av Madeleines musikalske og personlige motsetninger, pakket inn i tjukke lag av teksturer, melankolske melodier, og oppriktige tekster.

Madeleine Buer har skapt et lydlandskap som føles både nytt og nostalgisk. Green Space er ikke bare en musikalsk reise, men et ærlig uttrykk fra en artist som utforsker krysningspunktene mellom personlig erfaring og kollektiv resonans. Fans av indie, alt-pop og god popmusikk, kan se frem til et friskt tilskudd til sjangeren når Madeleine Buer offisielt tar scenen.
Links to artist

Merchant legal name: GOLDIE BAR OG SCENE AS

VAT: 982571065

Madeleine Buer

http://www.dunkoslo.no
Organizer Dunk
Venue Dunk oslo
Date 30. May 2024
Open from 19:00 to 01:00
Show starts 19:00
Age limit 20

Madeleine Buer er et nytt og spennende navn på den norske alt-pop-scenen, og etter å ha jobbet i flere år med å ferdigstille musikken sin, er hun nå endelig klar for å presentere den for et større publikum.

Den 23 år gamle artisten og låtskriveren fra...

Madeleine Buer - billett
-
0
+
200,00 NOK
Madeleine Buer - studentbillett
-
0
+
120,00 NOK