Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Dirty Dancing Reunion med "Dans Oppå Bordet" på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Mer informasjon kommer fortløpende, mens billetter slippes fredag 26. april 2024, kl. 12:00! De forrige gangene vi har gjort dette, så har billettene forsvunnet lynraskt! Det kan derfor være lurt å merke seg både dato og tidspunkt i kalenderen, slik at du får sikret deg billetter!

Aldersgrensen kommer til å være 40 år, akkurat som sist. Bandet kommer til å spille akkurat den musikken du forventer å høre og det samme kommer DJ-en til å gjøre.

Bandet for kvelden er "Dans Oppå Bordet" og de beskriver seg selv på følgende vis: Vi er et Oslo-basert partyband som søker enhver mulighet til å skape god stemning og uforglemmelige øyeblikk for folk! Bryllup, 50-årslag, sommerfest, firmafest, after-ski, 90-tallsfest, you name it! - vi stiller opp! OG - ønsker du toppe det hele med ei feit blåserekke ordner vi det!

DJ for kvelden vil bli annonsert senere, sammen med informasjon for de som ønsker å spise, billettinformasjon og mye mer!

Dersom du har noen spørsmål før det kommer mer informasjon, så kan disse rettes til Onkel Thor via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Dirty Dancing Reunion med "Dans Oppå Bordet" på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 27. Jul 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 40

Mer informasjon kommer fortløpende, mens billetter slippes fredag 26. april 2024, kl. 12:00! De forrige gangene vi har gjort dette, så har billettene forsvunnet lynraskt! Det kan derfor være lurt å merke seg både dato og tidspunkt i kalenderen, slik at du får sikret deg...

VIP-billett
Billetten inkluderer bord innendørs, et glass Prosecco ved ankomst, middag (se beskrivelse i arrangementet), bord utendørs og inngangsbillett.
See more
-
0
+
1 048,00 NOK     
Ordinær billett
NB: Forhåndssalget av billetter stenger 26. juli kl. 12:00!
See more
-
0
+
369,00 NOK