Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Roy Finmark på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Roy Finmark, Onkel Thor og sommer hører sammen som hånd i hanske! Det er en stund siden Roy har vært på besøk hos oss og dette blir et koselig gjensyn.

Roy begynner å spille omtrent kl. 20:00 og holder på videre utover kvelden. Dersom du ønsker å bli værende etter kl. 21:00, så må du kjøpe inngangsbillett via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Denne dagen er det grillfest på Onkel Thor og vi åpner dørene kl. 17:00, mens det settes frem en stor grillbuffet kl. 18:00 (se mer informasjon om dette i eget arrangement). Dette er alltid et populært arrangement og det er viktig at man reserverer bord for bespisning tidlig, dersom man ønsker å være med på det. Pakkeprisen med bespisning inkluderer også livemusikk.

Dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker å reservere plass for bespisning, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Roy Finmark på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 21. Jun 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 20:00

Roy Finmark, Onkel Thor og sommer hører sammen som hånd i hanske! Det er en stund siden Roy har vært på besøk hos oss og dette blir et koselig gjensyn.

Roy begynner å spille omtrent kl. 20:00 og holder på videre utover kvelden. Dersom du ønsker å bli...

Ordinær billett
-
0
+
100,00 NOK