Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for Total Hip Replacement
Total Hip Replacement er et groove-kollektiv kendt for sine energiske og unikke livekoncerter. Bandet navigerer fra berusende reggae-rytmer gennem sjælfulde melodier, der sammenflettes med budskaber om den dystre retning, som verden er på vej i. Med en blanding af stærke rytmer og organisk, udtryksfuld virtuositet dannes en lyd, der veksler mellem at være fremadstormende og hypnotisk mediterende. Tunge grooves, detaljerede blæserarrangementer og intense synthesizere mødes i et musikalsk landskab, der er mørkt og længselsfuldt, men fuld af håb. Musikken blander reggae, dub og pop i et fremadskuende mix. Liveshowet byder på en energisk 9-mands gruppe på scenen, en ekspressiv horngruppe og tunge grooves.

GAFFA gav bandets seneste album "Anyankofo" /2022) 5 ud af 6 stjerner og skriver: “Det er ofte ved de uforudsigelige valg de store oplevelser venter, hvilket dette projekt så absolut vidner om… Den jazzede blæsersektion blæser bogstavelig talt lytteren bagover i en musikalsk cocktail tilsat de fedeste afrikanske beats, der gør det kropumuligt at sidde stille til”.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

Total Hip Replacement

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 16. Nov 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

Total Hip Replacement er et groove-kollektiv kendt for sine energiske og unikke livekoncerter. Bandet navigerer fra berusende reggae-rytmer gennem sjælfulde melodier, der sammenflettes med budskaber om den dystre retning, som verden er på vej i. Med en blanding af stærke...

Total Hip Replacement
-
0
+
110,00 DKK