Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Image for SOM OS + ALTERNE
Studenterhuset præsenterer en aften med folkemusik fra øverste hylde. Som Os og Alterne indeholder nogle af de dygtigste musikere i genren, som i øvrigt fortolkes vidt og bredt af de to orkestre:

Som Os:
Den vidtfavnende folk-kvintet Som Os sammensætter deres mange musikalske billeder til en samlet Mosaik, der på smuk vis fremviser bredden af folkemusikken og dens mange grene ud i genrehorisonten. Her bliver du ført fra rock/funk, over jazz til de mange forskellige folkemusikalske traditioner, som musikerne tilsammen afspejler med deres brogede baggrund.

Bandet har allerede slået deres navn fast med koncerter rundt omkring i Danmark og på nogle af landets største folkfestivaler bl.a Tønder Festival, Copenhagen Jazz Festival og Musik over Præstø Fjord og nu er de klar med deres debutalbum, der udkom d. 6. September 2023 under det meget passende navn - Mosaik.

Den instrumentale musik fortæller historier om steder, situationer og oplevelser, som musikerne har oplevet sammen, og hver for sig er blevet rundet af. Det er disse fortællinger, som du bliver inviteret ind i, når bandet kommer rundt i landet for at vise hvad folkemusikken også kan.

Som Os er:
Annelene Toft Christensen - Violin
Tim Ewé Jensen - Kornet/trompet
Jakob Kragesand - Kontrabas
Michael Hornhaver - Guitar
Chris Falkenberg - Trommer

Alterne:

Alterne er en nystartet trio bosat i Helsinki (FI), hvor de tre musikere mødtes gennem deres studier på Sibelius Akademiet. Med både original selvskrevet musik, samt udvalgte folkesange, skaber Alterne et musikalsk portræt, hvor innovation og tradition kolliderer. Musikken kunne beskrives som ”dream folk” og kombinerer elementer fra
både folkemusik, pop og ambient.

Trioen består af Ida Marie Jessen fra Danmark, der med sin krystalklare vokal, bringer lytteren ind i et musikalsk univers, der omhandler aspekter af livets mange facetter, såsom tvivl og længsel, glæde og drømme. Belgiske Oscar Beerten, der med afsæt i nordisk folkemusik, udfolder sig på violin og guitar. Maimu Jõgeda fra Estland, som forstår at kombinere tradition og nyfortolkning i karismatisk harmonikaspil. Sammen invitere de lytteren ind i et atmosfærisk univers, hvor lyriske melodier, smukke klangfarver og virtuose soloer er i fokus.

Merchant legal name: FORENINGEN STUDENTERHUSET

VAT: 15617837

SOM OS + ALTERNE

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 28. Sep 2024
Open from 19:00 to 01:00

Studenterhuset præsenterer en aften med folkemusik fra øverste hylde. Som Os og Alterne indeholder nogle af de dygtigste musikere i genren, som i øvrigt fortolkes vidt og bredt af de to orkestre:

Som Os:
Den vidtfavnende folk-kvintet Som Os sammensætter...

SOM OS + ALTERNE
-
0
+
100,00 DKK