Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Image for Witch Club Satan//T2
Witch Club Satan spiller på T2 lørdag 15. juni!

Witch Club Satan er et okkult, feministisk svartmetall-band bestående av Nikoline Spjelkavik på gitar, Victoria Røising på bass og Johanna Holt Kleive på trommer. Witch Club Satan startet som et teaterprosjekt, med planlagt premiere på Festspillene i Nord-Norge. Et halvt år før premieren bestemte de tre seg for å lære seg å spille instrumenter, og å dykke inn i en sjanger de bare hadde sett fra utsiden. Det var kun svartmetallen som hadde den sprengkraften og energien trioen trengte for å skape det monsteret de ville sette til livet.

Under premieren på Festspillene i Nord-Norge gikk det, ifølge bandet, rett til helvete, men presse og publikum skulle ha det til at det var et historisk øyeblikk, og en konsert folk kommer til å juge på seg å ha vært på om 15 år. Plutselig var Witch Club Satan et band som folk hadde hørt om, og ville ha mer av.

Konserten er en del av programmet til Ålesund Live 12.-15. juni, med konserter på Terminalen, Løvenvold og T2.

Se alt som skjer her:
alesundlive.no

Merchant legal name: T2 SCENE AS

VAT: 926834053

Witch Club Satan//T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 15. Jun 2024
Open from 20:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Witch Club Satan spiller på T2 lørdag 15. juni!

Witch Club Satan er et okkult, feministisk svartmetall-band bestående av Nikoline Spjelkavik på gitar, Victoria Røising på bass og Johanna Holt Kleive på trommer. Witch Club Satan startet som et teaterprosjekt,...

Ordinær
-
0
+
399,00 NOK