Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Image for Röyksopp DJ-set // Terminalen
Röyksopp DJ-set // Terminalen

Hvis du fikk med deg den legendariske kvelden med Röyksopp DJ-set på Terminalen for fem år siden, vet du hvor du skal være 15. juni!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt å få tilgang til eksklusivt pre-salg torsdag 11.04. kl. 10:00. Du finner påmelding på nettsiden vår 💚

Ordinært billettsalg fredag 12.04. kl. 10:00.

Röyksopp gjør et eksklusivt DJ set på Terminalen i forbindelse med Ålesund Live lørdag 8. juni! Tromsøgutta Svein Berge og Torbjørn Brundtland utgjør den elektroniske musikkgruppa Röyksopp. Duoen ble offisielt dannet i 1998, men har laget elektronisk musikk sammen helt siden 1988(!) og er utvilsomt pionerer innen sjangeren. Helt siden debuten har de gjort stor suksess i både inn- og utland, og samarbeidet med kjente artister som Coldplay, Depeche Mode, Beck, Lady Gaga, Robyn & Susanne Sundfør for å nevne noen. De har gitt ut en rekke mixtapes & seks studioalbum, hvorav fire av disse har ligget på førsteplass på VG-lista. De har vunnet Spellemannspriser, P3-gull-priser samt nominasjoner til internasjonale priser som bl.a Grammys og Brit-awards.

Röyksopp fortsetter å imponere publikum verden over med deres visuelle oppsiktsvekkende DJ- og livesets. Etter flere tiår som DJs, har de levert svette klubbset over alt; fra London, Dubai & New York, til Mexico, Tokyo & Ibiza.

Konserten er en del av programmet til Ålesund Live 12.-15. juni, med konserter på Terminalen, Løvenvold og T2. Se alt som skjer her: alesundlive.no

Merchant legal name: TERMINALEN BYSCENE AS

VAT: 912238504

Röyksopp DJ-set // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 15. Jun 2024
Open from 21:00
Age limit 20

Röyksopp DJ-set // Terminalen

Hvis du fikk med deg den legendariske kvelden med Röyksopp DJ-set på Terminalen for fem år siden, vet du hvor du skal være 15. juni!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt å få tilgang til eksklusivt pre-salg torsdag...

Billett // Röyksopp DJ-set
-
0
+
499,00 NOK