Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Image for ATOM CHRIS DALL & POWERBAND + CASQUETTE + SOCIAL NEDTUR
Studenterhuset byder velkommen til blod, sved og tårer udtrykt som musik! Den står på garage rock og punk når Atom Chris Dall & Powerband, Casquettes og Social Nedtur indtager vores scene:

Atom Chris Dall & Powerband:
Efter at have selvindspillet og -udgivet to singler og én ep i løbet af 2021 gik ”atom” Chris Dall fra at være et lo-fi punk énmands-projekt til at indgå i en højenergisk garage rock power trio. Dét skete i en gammel krigsbunker på Nørrebro, hvor ”atom” Chris (borgerligt navn Christoffer Dall) blev flankeret af trommeslager Martin Woodwine. Året efter joinede bassist Flavio Galgano, og lige siden har det nye ensemble, ”atom” Chris Dall & Powerband, lagt diverse Københavnske garage rock/punk og psych shows ned. Power trioen har hurtigt fået skabt et ry som en intens medrivende live act, der viste, at melodisk fuzz rock, punk flair og danske tekster passer sammen som sprit og ild!

Casquette:
Mød CASQUETTE - Den største og bedst gemte hemmelighed i den danske musikbranche. Casquette er et legesygt, ‘lad os bryde alle reglerne’ rockband, der ikke er bange for at tage sin grimme side til sig med deres støjende lyd og danske poetiske tekster. Bandets mission er at skabe et uforglemmelig underholdende live show med plads til ærlighed, intensitet, kædedans, fællessang og luftguitar. Hvis CASQUETTE skulle beskrives med en sang, skulle det være “Den grimmeste mand i byen” af Povl Dissing tilsat en sund portion punk-energi, jazz saxofon og DIY-attitude

Social Nedtur:
Bandet startede tilbage i 2006, med at spille deres 3 akkords "Ramones på Speed" punk, med sjove tekster om hverdagen, set fra det flade øhav, hvor der ikke var lang mellem "Billig Øl" fra Rema og "Fåk Kærester" over i "Sur Gammel Hippie" til hverdagens "Bonderøv." Alt sammen med en vrede i stemmen og et glimt i øjet.

Alt i alt har Social Nedtur en umiddelbarhed, der byder på mere end hvad overflade lige lader til, og altid klar til at hive hverdagens små dumheder op af posen og vise det frem til offentligt skue!

Social Nedtur er den lille dreng i kejserens nye klæder der råber “ SE HAN HAR IKKE
NOGET TØJ PÅ “

Merchant legal name: FORENINGEN STUDENTERHUSET

VAT: 15617837

ATOM CHRIS DALL & POWERBAND + CASQUETTE + SOCIAL NEDTUR

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 12. Oct 2024
Open from 19:00 to 02:00

Studenterhuset byder velkommen til blod, sved og tårer udtrykt som musik! Den står på garage rock og punk når Atom Chris Dall & Powerband, Casquettes og Social Nedtur indtager vores scene:

Atom Chris Dall & Powerband:
Efter at have selvindspillet og...

ATOM CHRIS DALL & POWERBAND + CASQUETTE + SOCIAL NEDTUR
-
0
+
80,00 DKK