Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
UlvUlv Scene

Image for Bjørn Berge Introducing SteelFinger Slim
Bjørn Berge er en levende legende. En ekte rockestjerne, som ikke bare ser ut som en million dollars, men som kan backe det opp med en rå vokal og et fantastisk gitarspill også.

Vi gleder oss til å se Berge i full fyr på UlvUlv Scene. Det blir meg, deg, Berge og bare 77 andre! :D

----------------------------------------------------------------------

BJØRN BERGE kunngjør nytt album "Introducing SteelFinger Slim" med internasjonal utgivelse i januar/februar 2024!!!

– Den anerkjente norske bluesartisten Bjørn Berge er begeistret for å presentere sitt kommende album med tittelen "Introducing SteelFinger Slim". Dette spennende albumet, som vil være tilgjengelig internasjonalt fra januar 2024, markerer en ny musikalsk retning for Berge og introduserer hans alter ego SteelFinger Slim.

"Introducing SteelFinger Slim" vil inneholde en samling på totalt 10 låter, inkludert 6 originale låter skrevet av Bjørn Berge selv og 4 spennende coverversjoner av velkjente klassikere. Dette albumet fanger Bjørn Berge’s rå og kraftfulle tolkning av bluesmusikken, og viser Berges allsidighet som artist.

Med sin karakteristiske stil vil Berge, alias SteelFinger Slim, levere en oppslukende opplevelse med sin solo gitar og vokal. Albumet er innspilt på én dag i mai i det anerkjente ABC Studio i Etne, hvor Berge og hans team fanget øyeblikkets energi og skapte et autentisk uttrykk.

Bjørn Berge har allerede etablert seg som en av Norges mest respekterte bluesartister og har vunnet to Spellemannspriser for sin musikk. Med "Introducing SteelFinger Slim" tar han sitt kunstneriske uttrykk til nye høyder og utforsker ulike nyanser av bluesmusikken. Dette albumet vil uten tvil tiltrekke seg bå de gamle og nye fans av Berges musikk.

Om Bjørn Berge:
Bjørn Berge er en norsk bluesmusiker kjent for sin virtuose gitarteknikk og kraftfulle vokal. Med et omfattende diskograYi og Ylere Spellemannspriser har Berge etablert seg som en av de ledende stemmene i den internasjonale bluesverdenen. Med sitt kommende album "Introducing SteelFinger Slim" tar han sitt kunstneriske uttrykk til nye høyder.

Merchant legal name: Runar Gundersen

VAT: -

Bjørn Berge Introducing SteelFinger Slim

http://ulvulv-scene.no
Organizer UlvUlv Scene
Venue UlvUlv Scene
Sjøenveien 54
Date 28. Mar 2025
Open from 17:30 to 23:59
Show starts 17:30
Age limit 18

Bjørn Berge er en levende legende. En ekte rockestjerne, som ikke bare ser ut som en million dollars, men som kan backe det opp med en rå vokal og et fantastisk gitarspill også.

Vi gleder oss til å se Berge i full fyr på UlvUlv Scene. Det blir meg, deg, Berge...

Bjørn Berge Introducing SteelFinger Slim
Dørene åpner 17.30 - Prisen inkluderer billettavgift 22 NOK
See more
-
0
+
422,00 NOK