Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTINGA GISKESPELET

Image for Kongerekka frå Giske
Arnesønene frå Giske har ein sentral plass i Snorre Sturlason si dramatiske forteljing om Heilag-Olav og fødselen av nasjonen Noreg. Dei fire brørne fekk styringa av Trøndelag og Nordvestlandet og Tora Torbergsdotter frå Giske vart dronning og stam-mor til den norske kongsætta.
Så når vi tok kontakt med Are Sende Osen, kjend for podcasten og bøkene «Kongerekka» for å høyre om han kunne ha ei førestilling på Giske, var det naturleg å då seie at vi vil ha vår eiga kongerekke.
Han sa ja, med ein gong og han er begeistra. Når vi no spør kor det går med skrivinga, så seie han;
" Giskeætta og Arnungane er blant dei viktigaste, mektigaste og mest interresante høvdingane i Noregshistoria. Her er det stoff nok til å lage 7 episke action-filmer – minst. Eg gler meg veldig til å kome til Giske 01. juni.". Og vi gler oss til å få "Kongerekka frå Giske" på sjølvaste Giske.
Vi trur også at med å starte junimånaden med å få meir av historia frå Giske – og Norge, så vil dette forsterke opplevinga av Giskespelet, som startar 20. juni, med førestillingar 20. 22. og 23. juni. Håper å sjå deg også då.
Foto krediterast: NRK/Martin Johan Eggen.

Merchant legal name: STIFTINGA GISKESPELET

VAT: 976184475

Kongerekka frå Giske

http://www.Giskespelet.no
Organizer STIFTINGA GISKESPELET
Venue Giske Amfi
6052 Giske, Norge
Date 1. Jun 2024
Open from 16:00

Arnesønene frå Giske har ein sentral plass i Snorre Sturlason si dramatiske forteljing om Heilag-Olav og fødselen av nasjonen Noreg. Dei fire brørne fekk styringa av Trøndelag og Nordvestlandet og Tora Torbergsdotter frå Giske vart dronning og stam-mor til den norske...

Kongerekka frå Giske
-
0
+
350,00 NOK
Kongerekka barn
Billettkategori barn gjeld frå 04 - 15 år. Barn 0 - 3 er gratis. Ledsager kjem gratis ved framvisning av ledsagerbevis.
See more
-
0
+
150,00 NOK