Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Musikk i Sentrum

Image for GIL EDWARDS 22. JUNI // Stødt Bar & Scene
GIL EDWARDS, som er eit kjend namn for monge,
spelar på Stødt Bar & Scene laurdag 22.juni frå kl. 22:30 og utover kveldens seine timar.

Vi gler oss til å ynskje både Gil og deg velkomen til ein flott kveld på Stødt Bar & Scene !

''Gil Edwards er født og oppvokst i Medford, Oregon. Mens han spilte i Seattle møtte han noen norske musikere som førte til at han kom til Norge, for å prøve lykken. Nå har han jobbet og turnert i Norge siden 1983.

I 1981 kom han til Skandinavia, og ble ansatt som Marius Müller's bass gitarist. I 1983 ble han tilbudt en jobb i husbandet på Sardine's på Oslo, Norges hot spots.

I denne kapasiteten møtte han og lekte med kremen av den norske musikkverden. Men hjemlengselen til blues tok ham tilbake til Seattle og Oregon for et par år.
Ved retur prøvde han lykken på den akustisk gitar og begynte som en omreisende trubadur over hele Norge, Sverige og Danmark.

Han har alltid vært en låtskriver, og det varte ikke lenge før han fant noen partnere til å skrive med. I 1999 ga han ut sitt første album, som solgte rundt 10 000 eksemplarer i Norge og 3000 i Danmark. En grei start for en god gammel gutt fra Oregon. Senere i 2004 spilte han inn sitt andre album "Mayday".

Han har blitt valgt som ambassadør for indiske Motorcyckles i Norge og Sverige. Dette er en stor mulighet for en mann som alltid har hatt en forkjærlighet for alle ting på to hjul (med en amerikansk V Twin Engine).

«Jeg begynte å jobbe mer og mer som låtskriver fordi jeg følte behov for å lage musikk som jeg følte meg bra med. Det har vært, i løpet av de siste årene en søken tomhet som har kommet over musikkscenen. Det virker som flere og flere kunstnere er opprettet eller utformet hvis du vil. Det er ikke hva kunst og spesielt musikk handler om. I den tiden jeg har brukt som soloartist har jeg funnet ut at det er mange mennesker der ute som fortsatt er interessert i ekte musikk, jeg mener den type musikk som kommer fra sjelen og hjertet, Dvs hva slags musikk jeg vokste opp med og hva slags musikk jeg ønsker å formidle til mine følgere»

Med resterende tro mot sine tradisjonelle røtter, skyver Gil Edwards grenser med uncompromizing tekster og modig gitarlyd. Gil's evne til å fange unnvikende følelser og opplevelser i hans sanger har alltid satt ham fra hverandre som en artist. Hans alvorlig emotive stemme mot søtere varmere vokalharmonier gir sangene hans en subtil form for makt''

CC: kr. 150,-
Aldersgrense 20+
Links to artist

Merchant legal name: MUSIKK I SENTRUM

VAT: 916943652

GIL EDWARDS 22. JUNI // Stødt Bar & Scene

Organizer Musikk i Sentrum
Venue Stødt Bar & Scene
Ivar Aasen-gata 18, Ørsta, Norge
Date 22. Jun 2024
Open from 21:00 to 02:00
Show starts 22:00
Age limit 20

GIL EDWARDS, som er eit kjend namn for monge,
spelar på Stødt Bar & Scene laurdag 22.juni frå kl. 22:30 og utover kveldens seine timar.

Vi gler oss til å ynskje både Gil og deg velkomen til ein flott kveld på Stødt Bar & Scene !

''Gil...

Gil Edwards 22. Juni Billett
-
0
+
150,00 NOK