Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Ole Martin Iversen på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Ole Martin har vært i trubadursirkuset siden 1995 og er en solid allround-trubadur med stor vekt på entertaining og allsang. Med glimt i øyet og et stort repertoar som tilpasses ethvert arrangement er du sikret en sikker vinner på festen. Han har turnert Norge på kryss og tvers, og de siste årene har også Europa blitt en lekeplass. Ole Martin leverer et show med stor musikalitet og energi. Han bruker trådløst system så han beveger seg høyt som lavt i lokalet noe som gir en unik god kontakt med publikum.

Dette arrangementet er en del av Vestfossen 24-timer og tidligere denne kvelden er det duket for konsert med Det Betales (se eget arrangement), som omtales som et av Europas beste tributeband når det gjelder The Beatles. Dersom du kun vil ha med deg livemusikken med Ole Martin, så åpner dørene kl. 22:30. Billetter kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Om du skulle ha noen spørsmål eller dersom du vil bestille bord for bespisning tidligere på kvelden (kjøkkenet er åpent fra kl. 17:00 til kl. 21:00), så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Ole Martin Iversen på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 7. Jun 2024
Open from 22:30 to 03:00

Ole Martin har vært i trubadursirkuset siden 1995 og er en solid allround-trubadur med stor vekt på entertaining og allsang. Med glimt i øyet og et stort repertoar som tilpasses ethvert arrangement er du sikret en sikker vinner på festen. Han har turnert Norge på kryss og...

Ordinær billett
-
0
+
125,00 NOK