Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
PIREN KULTURROM

Image for Tu´ba - Live Marie Roggen og Lars Andreeas Haug (Mandal Jazzklubb)
Duoen Tu’ba – Live Maria Roggen, vokal og Lars Andreas Haug, tuba – var aktiv fra 1994 til 2004, og ga ut albumet «[tu’ba]» i 1998. Albumet, som var debuten for begge som plateartister, er en liten perle av fin og særegen musikk som stadig fortsetter å treffe nye nysgjerrige lyttere. I ettertid har Roggen og Haug utviklet seg til markante utøvere som både bandledere/komponister og ensemblemusikere innen europeisk jazz og improvisasjonsmusikk.
I anledning 25-årsjubileet for albumutgivelsen fant de sammen igjen, først med en egen konsert på Victoria Nasjonal Jazzscene der de framførte alle albumlåtene på nytt, som de musikerne de er blitt i dag. Nå videreutvikler de duo-repertoaret og reiser på turné for Sørnorsk Jazzsenter i 2024.

Duoen startet samarbeidet samme år som Mandal Jazzklubb ble stiftet og da passer detr jo bra at konserten blir en del av markeringen av jazklubbens jubileum.

Merchant legal name: PIREN KULTURROM

VAT: 928357236

Tu´ba - Live Marie Roggen og Lars Andreeas Haug (Mandal Jazzklubb)

http://pirenkulturrom.no
Organizer PIREN KULTURROM
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 9. Nov 2024
Open from 19:00 to 22:00

Duoen Tu’ba – Live Maria Roggen, vokal og Lars Andreas Haug, tuba – var aktiv fra 1994 til 2004, og ga ut albumet «[tu’ba]» i 1998. Albumet, som var debuten for begge som plateartister, er en liten perle av fin og særegen musikk som stadig fortsetter å treffe nye...

Tu´ba - vanlig
-
0
+
250,00 NOK
Tu´ba - medlem Mandal Jazzklubb
-
0
+
200,00 NOK