Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Kometen

Image for CHEMTRAILS OSLO // WHITE URINE
CHEMTRAILS OSLO
Norsk rock har stått stille lenge!
The Good The Bad & The Zugly har tatt sjangeren scandirock videre, men den ble oppfunnet på nittitallet av The Hellacopters. Deathpunk ble skapt av Turboneger for 30 år siden. Men den sjangeroverskridende sørlands gjengen i Chemtrails Oslo har klart det kunststykket ingen norske artister har gjort dette årtusenet - å skape to fullstendig ulike nye stilarter innen rocken.
Tittelen på bandets første album "4Chan-MethRock” beskrev også en nyskapende sjanger og med sin seneste plate "LGBT-ADHD-MDMA" har de fire ungguttene fra Vågsbygd klart å lage sjangeren "Toilet Rock".
I 2024 er bandets tredje fullengder på trappene sammen med festivalopptredener på bla. Åleråkk, Løddepunk og Helsinki Must be Destroyed.
Verden ligger for Chemtrails Oslo sine føtter.

Bandet har på sin korte levetid delt scene med band som The Dogs, Bokassa og Murder Maids samt vært å se på Øyafestivalens Klubb Program. Samtlige singleslipp fra bandets siste fullengder “LGBT-ADHD-MDMA” har fått radiotid på NRK P13 og artister som Joddski og Thomas Seltzer har gitt tommel opp til bandet!

Vi i WHITE URINE er ikke tighte. Vi er heller ikke så opptatt av stash eller utstyr, så om det er dritviktig for deg at ting spilles i en eller annen bokstav så er nok ikke dette noe for deg. Og hvis du er en sånn som liker musikken din «interessant» synes vi DEFINITIVT du burde holde deg hjemme. White Urine er først og fremst for oss. Stefan og Kristopher. Alle band har en peak rundt tredje øving i karrieren. Det er det er gøyest. Det er der vi vil være. Gir ut skiver hele tida, gjør vi også.

Dørene åpner 20.00
Cc: 225,-

Merchant legal name: Strømsø Panorama AS

VAT: 931566598

CHEMTRAILS OSLO // WHITE URINE

Organizer Kometen
Venue Kometen // Strømsø Torg 4, 3044 Drammen
Date 21. Jun 2024
Open from 20:00 to 23:50
Age limit 20

CHEMTRAILS OSLO
Norsk rock har stått stille lenge!
The Good The Bad & The Zugly har tatt sjangeren scandirock videre, men den ble oppfunnet på nittitallet av The Hellacopters. Deathpunk ble skapt av Turboneger for 30 år siden. Men den sjangeroverskridende...

Chemtrails Oslo // White Urine
-
0
+
225,00 NOK