Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Barrikaden

Image for Barrikaden Åpningsfest!
Barrikadens ÅPNINGSFEST!
Sørlandet har fått sitt første skeive utested! Og du er herved invitert til åpningsfest!
BARRIKADEN ER FOR ABSOLUTT ALLE! vårt fokus er å fronte den gøye skeive kulturen!

Dørene åpner kl. 20. 00 og ikke lenge etter det går Voi Voi på scenen! Dette vil bli tidenes oppladning til Eurovision finalen som er samme helgen!
Etterpå kommer Dj Ferdinand å spiller for dansegulvet!

Er du klar for en gøy og annerledes opplevelse?

ID: 20

Elin Kristiansen og Thomas Anholt - Voi Voi - har spilt sammen i 15 år. De har i årevis hatt faste ukentlige show i Oslo, spilt på det meste av festivaler og pride-arrangement rundt om i hele Skandinavia, og hvert år er de faste publikumsoppvarmere på MGP-finalen i Oslo Spektrum. I 2015 spilte de på London Pride og Trafalgar Square med over 40.000 i publikum, og delte scene med bl.a. Kylie, Blue og Grace Jones. I 2017 var Elin selv med i Melodi Grand Prix med låten "Mamas Boy", med det mange mener var finalens beste nummer, og fikk en solid 12´er fra England i juryavstemmingen.
Voi Voi serverer en knallpakke med alle de beste hits fra Eurovision og Melodi Grand Prix. Høy allsang-faktor og en hitparade uten like!

Ferdinand har gått fra å være en kjent figur på Paradise Hotel til å bli en ettertraktet DJ. Hans reise gjennom underholdningsverdenen har ført ham fra TV-skjermen til dansegulvet, og lidenskapen for musikk har vært drivkraften.
Med en bred musikksmak som favner alt fra alle typer house, EDM og disco til pop, har Ferdinand en unik evne til å skape stemning og begeistring blant sitt publikum. Hans residens på Elsker, kombinert med det populære klubbkonseptet HOeMO, har gjort ham til en fast favoritt blant festglade publikummere i Oslo og utover.
Ferdinand's karriere har vært preget av høydepunkter, inkludert DJ-set på NRK P3, forsidesak i magasinet Blikk, musikkvideopremierer på 730.no, opptredener for tusenvis av mennesker på Pride-feiringer landet over og spillejobber på noen av de største utestedene i Oslo samt landet om.
Dette har gitt ham en plattform til å dele sin lidenskap for musikk med et bredere publikum.
Han bringer sass, class and a WHOLE lot of ass. So get your Turntina Cuntieana life, henny!

Fotokreditering: Roy Darvik (for Viaplay)

Merchant legal name: Barrikaden

VAT: 933229092

Barrikaden Åpningsfest!

Organizer Barrikaden
Venue Barrikaden, Tollbodgata 7 Kristiansand
Date 10. May 2024
Open from 15:53 to 02:30

Barrikadens ÅPNINGSFEST!
Sørlandet har fått sitt første skeive utested! Og du er herved invitert til åpningsfest!
BARRIKADEN ER FOR ABSOLUTT ALLE! vårt fokus er å fronte den gøye skeive kulturen!

Dørene åpner kl. 20. 00 og ikke lenge etter...

Åpningsfest
Begrenset antall biletter blir lagt ut til forhåndssalg resterende blir dørsalg på åpnings tidspunktet! Sikre deg billett, kjøp nå =) Utestedet har sittegrupper og ståplasser. Barrikaden er universelt utformet.
See more
-
0
+
158,00 NOK