Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Sommerens store grillfest på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Denne dagen vil vi arrangerer vi vår velkjente grillfest i bakgården på Onkel Thor - et svært populært arrangement for mange! Våre kokker serverer en grillbuffet av ypperste klasse og kan blant annet friste med flere forskjellige typer kjøtt, pølser, reker, en rekke tilbehør, andre godsaker og overraskelser! Vi serverer grillmat kl. 18:00, mens det vil være livemusikk med Roy Finmark fra kl. 20:00. Roy spiller en rekke sommerlåter og annen god musikk, noe som virkelig er med på å sette den hyggelige sommerstemningen!

Ser du etter en anledning til å arrangere sommerfest med jobben, så kan dette være den perfekte muligheten. Vær dog raskt, da det allerede er bestilt femti plasser!

Plasser forhåndskjøpes via tikkio.com og dersom dere har bestilt plasser i flere omganger eller i forskjellige navn, men likevel ønsker å sitte sammen, så må dere ta kontakt med oss for å gi beskjed om at dere ønsker å gjøre en felles bordreservasjon.

PRISER:
Grillbuffét og livemusikk: 575,- kroner
Kun livemusikk: 100,- kroner

Dersom du skulle ha noen spørsmål, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke serverer annen mat denne dagen.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Sommerens store grillfest på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 21. Jun 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 18:00

Denne dagen vil vi arrangerer vi vår velkjente grillfest i bakgården på Onkel Thor - et svært populært arrangement for mange! Våre kokker serverer en grillbuffet av ypperste klasse og kan blant annet friste med flere forskjellige typer kjøtt, pølser, reker, en rekke...

Grillbuffét og livemusikk
-
0
+
606,00 NOK
Kun livemusikk
-
0
+
106,00 NOK