Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Hanne Rye Hanssen

Image for HAUSMANIA KULTURHUS: MUSTH + Friksjon
I mars 2022 kom Musth tilbake med EP'en "Under Nature's skirt" på Codfather Records, etter å ha vært fraværende fra offentligheten i 8 år.
Bandet har ikke ligget på latsiden, og har i disse årene fortsatt å skrive musikk, skaffet seg ny vokalist og bassist, og finpusset på uttrykket sitt. Nå har de kravlet ut av dvalen. Større, sterkere, styggere og særere enn noen gang.

Musth satte et tydelig preg på undergrunnen og varmet blant annet opp for Animal Alpha, og vant Musikkprisen i 2009. Debutalbumet Noise Machine ble utgitt til gode kritikker i 2011. Musth ble spilt på radio i inn- og utland, blant annet på Pyro og av Harald Are Lund, og ble skrevet om i norsk og utenlandsk musikkpresse.

Musth betyr galskap på Hindi, men er også navnet på brunstperioden til hannelefanter. I denne tilstanden får de svart, blindende væske i øynene, og blir svært aggressive, farlige og uberegnelige. Bandet Musth har disse elementene med seg i musikken sin. Metal går igjen som en rød tråd, men de blander inn veldig mange andre sjangre. Denne sjangerleken er noe av det som definerer Musth, som veksler mellom alt fra death metal, porno-funk og sirkusjazz til tango og barne-TV-musikk, og syr det sammen på en smart og morsom måte.

SUPPORT: Friksjon
I 2022 fremstår Friksjon som et vitalt og spennende tilskudd i den voksende norske auraen av rock på norsk. Med nikk til 80/90-tallshelter bidrar Friksjon med en musikalsk mix av alternativ pop/rock og postpunk, som tilhørere sjeldenhetene her til lands. Torstein Eriksen skriver med et nakent, rått og ærlig språk og formidler følelser fra hele spekteret. Friksjon anno 2022 består av Torstein Magnus Eriksen (vokal, gitar) Mads Jørstad Paulsen (gitar), Håvard Eidsaunet (bass), Marius Lien (tangenter) og Emil Cindahl (gitar). Med seg på scenen og i studio har de gode hjelper for å fylle inn med kompetanse og innspill. Torstein Magnus Eriksen startet opp Friksjon i 2016 for å samle musikalske løse tråder fra fortiden.
Links to artist

Merchant legal name: Hausmania SA

VAT: 982988519

HAUSMANIA KULTURHUS: MUSTH + Friksjon

Organizer Hanne Rye Hanssen
Venue Hausmania - Flerbrukshallen
Hausmanns gate 34, Oslo, Norway
Date 10. May 2024
Open from 20:00 to 01:00
Show starts 20:00
Age limit 18

I mars 2022 kom Musth tilbake med EP'en "Under Nature's skirt" på Codfather Records, etter å ha vært fraværende fra offentligheten i 8 år.
Bandet har ikke ligget på latsiden, og har i disse årene fortsatt å skrive musikk, skaffet seg ny vokalist og bassist, og...

Billett
-
0
+
150,00 NOK