Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lilyhammericana

Image for En kveld med Dag Vagle.
Dag Vagle – verdens beste artist som ikke er verdenskjent
Av Egon Holstad.
Dag er, foruten å være et terningkast 6-menneske, en av de mest begavede og underkjente artistene vi har i dette landet. Siden 2001 har jeg sett ham live i forskjellige konstellasjoner et sted mellom 20 og 30 ganger, og det har vekslet i spennet mellom knallbra og «helt ubegripelig klype seg armen-hysterisk»-dritbra.

Hans eget låtmateriale er skyhøyt, også er han en av få i verden som klarer å tolke Roy Orbison, Mickey Newbury, Townes Van Zandt eller Tim Buckley på et så himmelropende høyt og anstendig vis at man for en stakket stund glemmer av å tenke på originalene.

Merchant legal name: Lilyhammericana ved Stein Erik Juvstad

VAT: -

En kveld med Dag Vagle.

Organizer Lilyhammericana
Venue Maihaugrestauranten
Date 30. Aug 2024
Open from 19:00 to 23:00
Age limit 18

Dag Vagle – verdens beste artist som ikke er verdenskjent
Av Egon Holstad.
Dag er, foruten å være et terningkast 6-menneske, en av de mest begavede og underkjente artistene vi har i dette landet. Siden 2001 har jeg sett ham live i forskjellige konstellasjoner et...

En kveld med Dag Vagle
Dag Vagle – verdens beste artist som ikke er verdenskjent Av Egon Holstad. Dag er, foruten å være et terningkast 6-menneske, en av de mest begavede og underkjente artistene vi har i dette landet. Siden 2001 har jeg sett ham live i forskjellige konstellasjoner et sted mellom 20 og 30 ganger, og det har vekslet i spennet mellom knallbra og «helt ubegripelig klype seg armen-hysterisk»-dritbra.
See more
-
0
+
264,00 NOK