Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Image for Aphaca // URT
På torsdag, d. 2. maj, står APHACA på den ikoniske scene hos Loppen på Christiania. APHACA er vokset op af den københavnske stenbro vokser – en strålende gul mælkebøtte og et ungt dansk band. De melder nu klar til deres første turné som finder sted over efteråret på otte spillesteder.

APHACA har ulmet i den danske undergrund med udgivelser, som triple-single, ’Flora Flora’, 2022-albummet, ’ET AAR UDEN DIG’ og senest udgav APHACA deres første EP, Mig Og Min Mund, som allerede nu er blevet mødt med enorm ros. Rumle, Bertram, Bertil og Noah mødte hinanden på Det Frie Gymnasium på Nørrebro i København. Den alternative skoles demokratiske og kreative DNA forplantede sig og slog rod i de fire venner der først og fremmest havde musikken til fælles – musik der ville og skulle ud. Som en mælkebøtte gennem asfalt, inspireret af den gule plantes latinske betegnelse og Det Fris logo, blev APHACA til.

Deres lyd er umiddelbar, nostalgisk og tidløs, men lige her og nu, funderet i en naturlig nysgerrighed for det enkelte instrument. Teksterne er lige så direkte, som de er billedlige, og trækker på nerven i ungdommen, om man er blomster- eller mælkebøttebarn.

Forsanger Rumle fra APHACA giver et indblik i, hvad vi kan forvente af APHACA i 2024:

”I det seneste halve år, er vi virkelig blevet bekræftet i, at det vi gør sammen i studiet, på scenen og som venner er det helt rigtige. Vi har en masse ny musik og energi, som vi skal vise jer alle de kommende år. Vi starter på Loppen og på SPOT Festival i 2024 og glæder os til at være sammen med alle, der tropper op!”

APHACA kan opleves live i efteråret 2024. Billetterne går i salg tirsdag d. 30. april kl. 10:00.

Merchant legal name: Spillestedet Thy S/I

VAT: 37449830

Aphaca // URT

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue URT
Plantagevej, Thisted, Danmark
Date 9. Nov 2024
Open from 19:00

På torsdag, d. 2. maj, står APHACA på den ikoniske scene hos Loppen på Christiania. APHACA er vokset op af den københavnske stenbro vokser – en strålende gul mælkebøtte og et ungt dansk band. De melder nu klar til deres første turné som finder sted over efteråret på...

Voksen + medlemsskab
Billet for voksne 25+ år inkluderet medlemsskab af URT 2024.
See more
-
0
+
155,00 DKK     
Voksen, medlemsbillet
Billet for voksne 25+ år som allerede er medlem af URT 2024.
See more
-
0
+
103,00 DKK     
Billet inkl. Medlemsskab
Alle gæster i URT skal være medlem, så du får både medlemskab og entré på denne billet.
See more
-
0
+
103,00 DKK     
Medlemsbillet
For medlemmer af URT 2024
-
0
+
52,00 DKK