Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HAVPARADISET AS

Image for Jan Eggum til Havparadiset
Jan Eggum. Evigunge Eggumen. Fra Bææærgen! Spesielt brautende har han egentlig aldri vært, tross oppveksten i Vestlandets (unnskyld, Norges egentlige) hovedstad. Vi har sett ham. Langbeint, med flagrende hår, dressjakke, freshe skjorter og gitar. Og gjerne en bunke aviser under armen. På café, til fots eller fresende forbi i en gammel Jaguar. Han har studert oss, godt skjult bak cappuccinoen og Morgenbladet, og skrevet sanger om oss. Sanger om ny eller gammel, brusten eller ulykkelig kjærlighet. Sjalusi og forelskelse. Hekser, konger og kvinner. Så mange kvinner, faktisk.

I snart 52 år har han drysset låter over oss. Låter som har blitt gull- og sandkorn i livets lydspor for tusener av kvinner og menn i dette landet. Låter som «Mor jeg vil tilbake», «En natt forbi», «På’an igjen», «Alarmen går», «Ta meg med», «Kor e alle helter hen?» har blitt klassikere som har plassert Eggumen der oppe. Et godt stykke over Ulrikens topp.


Det blir latter og tårer. Og det blir hits. På Berrrrrgensk! Dropp alle andre planer denne dagen og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han er fylt 70!

Merchant legal name: HAVPARADISET AS

VAT: 918552383

Jan Eggum til Havparadiset

http://www.havparadiset.no
Organizer HAVPARADISET AS
Venue Havparadiset
Kjønnøyaveien 215, Stathelle, Norge
Date 24. Jul 2024
Doors close 22:00

Jan Eggum. Evigunge Eggumen. Fra Bææærgen! Spesielt brautende har han egentlig aldri vært, tross oppveksten i Vestlandets (unnskyld, Norges egentlige) hovedstad. Vi har sett ham. Langbeint, med flagrende hår, dressjakke, freshe skjorter og gitar. Og gjerne en bunke aviser...

Billett til konsert med sitteplass ute Ankomst fra 18.30
Egen plass ute på. Ankomst fra 18.30 Egen bar på området
See more
-
0
+
455,00 NOK     
Billetter ved bord ute for bespisning før konserten. Ankomst 17.00 til 17.30
Billett for de som vil spise før konserten. Ingen matservering under konserten
See more
-
0
+
455,00 NOK