Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SuperBrugsen Asnæs

Image for Odsherred Sommerrevy Særforestilling
I 2024 drøner den anmelderroste Odsherred Sommerrevy op og ned ad klitterne med sprudlende og sandsprøjtende underholdning til publikum i Odsherred Teaters nye, flotte teatersal.

SuperBrugsen Asnæs har efter den succesfulde aften sidste år, igen valgt at lave en særforestilling af dette års sommerrevy, så vi kan give vores dejlige kunder en oplevelse til en ekstra god særpris!


Frede Gulbrandsen og hans Odsherred Sommerrevy vender tilbage i en ny stærk opstilling.

Evigunge Kristian Holm Joensen stiller igen i topform flankeret af to af landets sjoveste kvinder!
Ulla Vejby har gennem 10 år som Edith i Badehotellet charmeret sig ind i danskernes hjerter, og vi er stolte at hun nu vil tilbringe sommeren hos os.

Christine Exner blev landskendt gennem satireprogrammet Krysters Kartel for nogle år tilbage, kommer med årelang revyerfaring, funny bones og finurlige karakterer.

Til at akkompagnere det hele har vi importeret den norske klavervirtuos Trond Lindheim der vil binde forestillingen sammen med de lækreste toner.

Revyen varer ca. to timer inkl. pause.

Vi glæder os til at slippe galskaben løs!

Merchant legal name: Asnæs Og Omegns Brugsforening

VAT: 69841414

Odsherred Sommerrevy Særforestilling

Organizer SuperBrugsen Asnæs
Venue Odsherred Teater
Algade 36, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
Date 26. Jun 2024
Show starts 19:30

I 2024 drøner den anmelderroste Odsherred Sommerrevy op og ned ad klitterne med sprudlende og sandsprøjtende underholdning til publikum i Odsherred Teaters nye, flotte teatersal.

SuperBrugsen Asnæs har efter den succesfulde aften sidste år, igen valgt at lave...

Odsherred Sommerrevy Særforestilling
I 2024 drøner den anmelderroste Odsherred Sommerrevy op og ned ad klitterne med sprudlende og sandsprøjtende underholdning til publikum i Odsherred Teaters nye, flotte teatersal. SuperBrugsen Asnæs har efter den succesfulde aften sidste år, igen valgt at lave en særforestilling af dette års sommerrevy, så vi kan give vores dejlige kunder en oplevelse til en ekstra god særpris! Frede Gulbrandsen og hans Odsherred Sommerrevy vender tilbage i en ny stærk opstilling. Evigunge Kristian Holm Joensen stiller igen i topform flankeret af to af landets sjoveste kvinder, Ulla Vejby og Christine Exner. Revyen varer ca. to timer inkl. pause. Vi glæder os til at slippe galskaben løs!
See more
-
0
+
308,00 DKK