Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Image for Tonetråkk - Kulturfabrikken
Dørene åpner 19:30
Konsert 20:00
Sitteplasser

Tonetråkk, et helt ferskt band har oppstått ved Kristiansund Kulturskole. Nå står de klare til å erobre musikkscenen med sin unike sound og et repertoar som spenner fra klassiske rockelåter til moderne hits.

Bandet, bestående av Ingeborg (15) og Julia (16) på vokal, Kristian (19) og Herman (18) på gitar, Endre (19) på bass og Daria (15) på trommer, har funnet sammen gjennom sin deltakelse i Kristiansund Kulturskole. Deres felles lidenskap for musikk og ønske om å utforske ulike sjangre har ført dem sammen og sammen har de skapt en helt unik dynamikk.

Tonetråkk tar publikum med på en musikalsk reise gjennom låter som "Black Velvet", "Landslide", "Hjerteknuser", "Exes and Oh’s", "Free Fallin'", "Still Haven’t Found What I’m Looking For", "Come Together", "Let It Be", "Two Ghosts", og "Proud Mary". Fra ikoniske rockehits til rørende ballader, leverer Tonetråkk en uimotståelig blanding av låter som appellerer til et bredt spekter av lyttere.

Merchant legal name: KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

VAT: 922773084

Tonetråkk - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 19. Jun 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:30
Konsert 20:00
Sitteplasser

Tonetråkk, et helt ferskt band har oppstått ved Kristiansund Kulturskole. Nå står de klare til å erobre musikkscenen med sin unike sound og et repertoar som spenner fra klassiske rockelåter til...

Billett
-
0
+
100,00 NOK