Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Image for Seigmen // Terminalen
Seigmen er endelig tilbake!

Et av Norges største rockeband er tilbake og slipper ‘Resonans’, deres første album på hele ni år. I 2024 blir det endelig mulighet til å få med seg gamle livefavoritter og nytt materiale på flere scener og festivaler i Norge.

Hvem husker vel ikke legendariske klassikere som «Döderlein», «Hjernen er alene » og «Metropolis» ? Låter som for all tid er risset inn i manges musikalske DNA, etter å ha vært et konstant lydspor gjennom et travelt 90-tall.

Innspillingen til det nye albumet ‘Resonans’ har foregått i Velvet Recording studio. Man kan godt si at ringen nå er sluttet siden dette er nøyaktig samme sted som gjennombruddsalbumet ‘Total’ ble innspilt for nøyaktig 30 år siden.

Seigmen er kanskje mer enn noe annet et mektig liveband. I 2024 returnerer de igjen til konsertarenaen, inkludert fler festivaler.
Links to artist

Merchant legal name: TERMINALEN BYSCENE AS

VAT: 912238504

Seigmen // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 13. Dec 2024
Open from 20:00
Age limit 18

Seigmen er endelig tilbake!

Et av Norges største rockeband er tilbake og slipper ‘Resonans’, deres første album på hele ni år. I 2024 blir det endelig mulighet til å få med seg gamle livefavoritter og nytt materiale på flere scener og festivaler i...

Billett // Seigmen
-
0
+
540,00 NOK