Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Image for Frokostjazz med Ludvig Samuelssons Trio // Jazz i Thy
Ludvig Samuelsson, en ung alt- og barytonsaxofonist fra Sverige, har de seneste år gjort sig bemærket på den europæiske jazzscene. Udover sit arbejde som eftertragtet sideman har han også udgivet to anmelderroste album i eget navn med trioen Lubbe Trio: "Miniatyrer" (2020) og "Indoor music" (2022).
I 2023 dannede Ludvig en ny trio sammen med nogle af Danmarks mest efterspurgte musikere Casper Christensen (guitar) og Lasse Mørck (kontrabas), med fokus på swing og samspil. Trioen er stærkt inspireret af Jimmy Giuffres trio fra 50'erne, hvor Ludvigs egne kompositioner udfordrer instrumenternes roller i bandet på en legende og sofistikeret måde. Det er jazz med en stor dosis soul, blues og swing, inspireret af ikoner som Duke Ellington, Jim Hall og Lars Gullin. Deres debutalbum forventes at blive lanceret til efteråret 2024.
Line-up
• Ludvig Samuelsson - Saxofon
• Casper Christensen - Guitar
• Lasse Mørck - Kontrabas

Billetpris kr. 200 inkl. fiskeanretning

Merchant legal name: Spillestedet Thy S/I

VAT: 37449830

Frokostjazz med Ludvig Samuelssons Trio // Jazz i Thy

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Niels Munks Hus, Stenbjerg Landingsplads
Date 17. Aug 2024
Open from 10:30 to 11:00
Show starts 11:00

Ludvig Samuelsson, en ung alt- og barytonsaxofonist fra Sverige, har de seneste år gjort sig bemærket på den europæiske jazzscene. Udover sit arbejde som eftertragtet sideman har han også udgivet to anmelderroste album i eget navn med trioen Lubbe Trio: "Miniatyrer" (2020)...

Billet
-
0
+
206,00 DKK