Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Image for Sunbörn // Jazz i Thy
Sunbörn

Sunbörn, den danske sekstet med deres unikke fusion af solskinsgrooves og vilde, jazzy blæsere, er i front for en ny æra i global musik. Deres instrumentalmusik har evnen til at bygge bro mellem kulturer og skabe en forbindelse, der har dybe rødder i det moderne musiklandskab.

Bandets selvbetitlede debutalbum er begyndelsen på en spændende ny musikalsk rejse, der markerer bandets fokus på og engagement i at skabe musik, der forener og inspirerer mennesker. Albummet, der blev lanceret i april 2023, repræsenterer Sunbörns vision om at skabe enestående lydlandskaber, der bevæger sig ud over grænserne inden for jazz- og verdensmusik. Musikken har akustiske, håndspillede elementer, der fremhæver bandmedlemmernes virtuositet, jazzede arrangementer og vildskab, men i lige så høj grad en produktion og elektroniske elementer, der trækker på en mere nutidig sound.

Grundlagt som The KutiMangoes i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher, tog bandet inspiration fra vestafrikansk musik og kombinerede det med deres baggrund som jazz- og rockmusikere for at skabe en helt ny lyd. I et årti som The KutiMangoes, turnerede de flittigt gennem Europa, Asien og Afrika og modtog adskillige DMA’er, herunder som Årets Roots Liveband ‘22. Udgivelsesåret 2023 bød på tour i Danmark og Italien og shows i Tyskland, og nu venter resten af verden. Fremover skal Sunbörn fortsat udforske nye musikalske horisonter, der bringer mennesker sammen og skubber grænserne for global musik.

Line up:

Gustav Rasmussen, trombone
Michael Blicher, sax
Aske Drasbæk, sax
Johannes Buhl Andresen, keyboard
Magnus Lindgaard Jochumsen, percussion
Casper Mikkelsen, trommer

Merchant legal name: Spillestedet Thy S/I

VAT: 37449830

Sunbörn // Jazz i Thy

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 13. Sep 2024
Open from 19:00 to 20:00

Sunbörn

Sunbörn, den danske sekstet med deres unikke fusion af solskinsgrooves og vilde, jazzy blæsere, er i front for en ny æra i global musik. Deres instrumentalmusik har evnen til at bygge bro mellem kulturer og skabe en forbindelse, der har dybe rødder i...

  • All tickets
  • ticket
  • product
Billet
-
0
+
181,00 DKK
Medlemsbillet
For medlemmer af Jazz i Thy.
-
0
+
129,00 DKK     
Ungebillet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
83,00 DKK     
Jazzbuffet
-
0
+
175,00 DKK
Billet
-
0
+
181,00 DKK
Medlemsbillet
For medlemmer af Jazz i Thy.
-
0
+
129,00 DKK     
Ungebillet
Er du under 21 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
83,00 DKK     
Jazzbuffet
-
0
+
175,00 DKK