Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MYLDR

Image for Molde Mundo: Arvvas
Molde Mundo: Arvvas

I kapellet på Romsdalsmuseet 30. oktober kan du oppleve duoen Arvvas. Arvvas (et nordsamisk ord som betyr å jobbe fra hjertet, å ha energi) er en duo som består av den samiske joikeren Sara Marielle Gaup og bassisten og sangeren fra Midsund, Steinar Raknes. Arvvas blander joik og americana i sin musikk, og sammen skaper de et unikt musikalsk univers. Sara Marielle Gaup og Steinar Raknes skriverlåtene sammen, med tekster på samisk og engelsk. Duoen ga ut sitt andre album, Dá Dál i 2022, som betyr Her Nå. Plata inneholder store kontraster, både musikalsk og tekstlig. Den veksler mellom lyriske, vakre stemninger til intense og rockagroover, og mellom humor og vemod. Sara Marielle Gaup er en ung samisk joiker i verdensklasse som mestrer både joikens eldgamle og moderne teknikker. Hun hadde sitt gjennombrudd med gruppen Adjágas, og har også produsert flere  soloprosjekter. Steinar Raknes er kjent som en av Norges fremste kontrabassister, og som sanger og låtskriver i sitt vokalprosjekt Stillhouse. Han samarbeidet i mange år med joikedronningen Inga Juuso i duoen Skáidi, som Arvvas er etterfølger av.


Det vil bare være 60 billetter tilgjengelig til denne konserten. Konsertstart er kl.20.00. De kan kjøpes via MYLDR sin hjemmeside eller billettoperatøren Tikkio. Det øvrige programmet slippes i slutten av mai.
Links to artist

Merchant legal name: Myldr AS

VAT: 927064340

Molde Mundo: Arvvas

http://www.myldr.as
Organizer MYLDR
Venue Kapellet, Romsdalsmuseet
Per Amdams veg 4, Molde, Norge
Date 30. Oct 2024
Open from 19:30 to 21:00
Show starts 20:00

Molde Mundo: Arvvas

I kapellet på Romsdalsmuseet 30. oktober kan du oppleve duoen Arvvas. Arvvas (et nordsamisk ord som betyr å jobbe fra hjertet, å ha energi) er en duo som består av den samiske joikeren Sara Marielle Gaup og bassisten og sangeren fra Midsund,...

Molde Mundo: Arvvas
Molde Mundo: Arvvas - ordinære billetter. For HC - ta kontakt.
See more
-
0
+
369,00 NOK