Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ZingZang AS

Image for Fantomenes tendens kl. 17.00
“Fantomenes tendens” er en humoristisk konsert med sanger av duoen Kurt Foss og Reidar Bøe. Inspirert av Radiofantomenes særegne humor og store sangkatalog inviterer Eli og Olav til en lystbetont konsertopplevelse. Som fantomene selv sier: “Verden trenger mennesker med Fantomenes tendens”, og denne konserten håper å bringe denne tendensen til publikum, gjennom sanger som “Bestemamma Ravn”, Det ringer, det ringer”, “Blåveispiken” og “Vi ikkje nokke vi”.

Målgruppe: eldre
Medvirkende: Eli Aurlund Sæle, Olav Myhre

Merchant legal name: ZingZang AS

VAT: 927565552

Fantomenes tendens kl. 17.00

http://www.zingzang.no
Organizer ZingZang AS
Venue Sjøboden
Flatøyvegen 20, Krossneset, Norge
Date 28. Jun 2024
Open from 16:30 to 17:00
Show starts 17:00

“Fantomenes tendens” er en humoristisk konsert med sanger av duoen Kurt Foss og Reidar Bøe. Inspirert av Radiofantomenes særegne humor og store sangkatalog inviterer Eli og Olav til en lystbetont konsertopplevelse. Som fantomene selv sier: “Verden trenger mennesker med...

Fantomenes tendens
-
0
+
200,00 NOK
Fantomenes tendens - Friplass - se beskrivelse
INKLUDERING og LIKE MULIGHETER for alle barn Vi ønsker at alle barn og unge skal ha samme mulighet for å oppleve og delta på våre forestillinger uavhengig av familiens økonomi. Vi er glad for at Bufdir ønsker å støtte oss, og at vi nå kan tilby gratis billetter til familier som har en krevende økonomisk situasjon. Dette tilbudet bygger på tillit, og gjelder kun for familier som ellers ikke har mulighet for å ta barna med på en slik forestilling av økonomiske årsaker.
See more
-
0
+
0,00 NOK     
Fantomenes tendens - Rullestol
-
0
+
200,00 NOK