Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Image for SYW // Ep release party! // Supp: Ingrid Lovise
Doors: 19:00 // Show start: 20:00
Cc: 200 Kr // ID: 20 +

SYW X UHØRT 06.06.24
SYW slipper EP-en «NOTHING BOX» 6. juni, og smeller til med releasekonsert på Uhørt. Nyutgivelsen er et prosjekt SYW har jobbet med det siste året, og er deres mest lidenskapelige låtskriving hittil.

SYW er en skeiv duo som spiller indiepop med innslag av rock og funk. De består av kjæresteparet Siw Eline og Synnøve, som har laget musikk sammen siden de møttes i 2018. Låtene er drevet av deilige trommerytmer, analoge synthesizere, gitarsoloer, relaterbare tekster og fengende melodier.

Du kan lytte til SYW der du strømmer musikk: linktr.ee/Sywmusic og følge reisen deres på Instagram under @sywsounds.

De slapp sitt første album, «Existential Anxiety» i 2022, og har siden fått god omtale for både musikken og live-fremføringene. SYW har spilt på Uhørt én gang tidligere, og ser frem til å returnere med nye låter. Denne gangen har de også med seg fresht merch og Ingrid Lovise som oppvarming.

INGRID LOVISE (OPPVARMING):
Ingrid Lovise er en Oslo-basert singer/songwriter, og kommer med sin varme stemme og sitt lyse sinn for å varme opp for SYW denne junikvelden.

Hun skriver sanger med tekst i fokus og vakre melodier inspirert av hennes sammensatte bakgrunn fra klassisk fiolin, bratsj og moderne pop fra sin egen sans for det.

Sjekk gjerne ut hennes to album der du strømmer musikk, og les mer på nettsiden ingridlovise.com eller instagram @ingridloviseofficial.

Merchant legal name: STRØGET BOOKING AS

VAT: 913228677

SYW // Ep release party! // Supp: Ingrid Lovise

https://fb.me/e/8EVPqApzF
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 6. Jun 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start: 20:00
Cc: 200 Kr // ID: 20 +

SYW X UHØRT 06.06.24
SYW slipper EP-en «NOTHING BOX» 6. juni, og smeller til med releasekonsert på Uhørt. Nyutgivelsen er et prosjekt SYW har jobbet med det siste året, og er deres mest...

BILLETT
ID: 20 +
-
0
+
200,00 NOK