Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
S.kagestad Café

Image for Afternoon tea med visesange og napoleonskake.
Afternoon tea.
Sørlandsviser på S.Kagestad med smak av vår deilige napoleonskake

Beate Frigstad, lokal sanger fra Mandal fremfører et velvalgt knippe sørlandsviser og Mandalssanger av eldre og nyere dato. Ved tangentene har hun fått med seg komponist og arrangør Jon Kleveland, kjent fra musikklivet på Sørlandet. Mange av låtene er hans melodier som ble utgitt i boka «Bestemor synger» av Ivar Bøksle på 90 tallet…av sanger kan nevnes «Forlis på Mannevær» «E leve livet nå» og selvsagt «Skagestad kafe». Disse er skrevet av Bjørn Arild Erland(tidl.Hansen)velkjent forfatter og tekstforfatter, også nylig omtalt i lokalavisen. Her kan din Afternoon tea nydes til tekster med humor, sjarme og varme! Det blir også andre sanger av blant annet John Møll, Kåre Zakariassen, Oddwin Skaiaa. Og er det god stemning, drister vi oss utpå med litt allsang hvorpå «Reinert med beinet» er med. Vi tror dette kan bli veldig koselig!
Velkommen til en hyggelig visekonsert på S.Kagestad med «no godt te kaffen»!

Merchant legal name: S.kagestad Café

VAT: 931065408

Afternoon tea med visesange og napoleonskake.

Organizer S.kagestad Café
Venue Afternoon tea med visesange 8 Juni kl 16
Date 8. Jun 2024
Open from 16:00 to 20:00

Afternoon tea.
Sørlandsviser på S.Kagestad med smak av vår deilige napoleonskake

Beate Frigstad, lokal sanger fra Mandal fremfører et velvalgt knippe sørlandsviser og Mandalssanger av eldre og nyere dato. Ved tangentene har hun fått med seg komponist...

Afternoon tea med visesange 8 Juni kl 16
Beate Frigstad, lokal sanger fra Mandal fremfører et velvalgt knippe sørlandsviser og Mandalssanger av eldre og nyere dato. Ved tangentene har hun fått med seg komponist og arrangør Jon Kleveland, kjent fra musikklivet på Sørlandet. Mange av låtene er hans melodier som ble utgitt i boka «Bestemor synger» av Ivar Bøksle på 90 tallet…av sanger kan nevnes «Forlis på Mannevær» «E leve livet nå» og selvsagt «Skagestad kafe». Disse er skrevet av Bjørn Arild Erland(tidl.Hansen)velkjent forfatter og tekstforfatter, også nylig omtalt i lokalavisen. Det blir også andre sanger av blant annet John Møll, Kåre Zakariassen, Oddwin Skaiaa. Og er det god stemning, drister vi oss utpå med litt allsang hvorpå «Reinert med beinet» er med. Vi tror dette kan bli veldig koselig! Velkommen til en hyggelig visekonsert på S.Kagestad med «no godt te kaffen»!
See more
-
0
+
473,00 NOK